Geslaagd bier

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat binnenkort examen doet op school, gaat afstuderen voor een vervolgopleiding, af gaat rijden voor zijn of haar rijbewijs of motorrijbewijs of een andere gelegenheid waarvoor hij of zij kan slagen? Denk dan alvast eens na over een leuke (bier)verrassing voor als deze persoon eenmaal geslaagd is. Het sturen van een kaartje is iets waar de meeste mensen als eerste aan zullen denken. Dit blijft ook leuk en we raden dan ook aan om dit te doen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd bieren en kaartjes >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd bier

Een wenskaart geslaagd met een persoonlijke tekst is leuk om te ontvangen. Maar ook een cadeautje is leuk om te krijgen. Misschien geeft de geslaagde wel een feestje. Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen en ga je op zoek naar een leuk cadeautje. Dit hoeft niet per se groot en duur te zijn, er zijn geslaagd cadeautjes in alle soorten en maten en in diverse prijsklassen. Geslaagd cadeautjes die veel in de winkel te vinden zijn, zijn blikken snoep en doosjes chocola.

Proost kaart
Bron: Greetz

Bier cadeau voor geslaagde

Een kleinigheidje dat altijd gewaardeerd wordt. Een fles wijn of een krat bier is ook leuk om te geven. Is de geslaagde een bier liefhebber, dan kun je er ook voor kiezen om hem of haar diverse speciale biertjes te geven. Tegenwoordig kun je een bierfles ook personaliseren, bijvoorbeeld met een eigen foto. Zo geef je de geslaagde een cadeau dat niemand anders heeft.

Leuk, bijzonder, origineel, uniek en heel persoonlijk, kan het nog beter?! Wij denken van niet. Kijk gerust eens naar alle voorbeelden en teksten op deze pagina. Als je bier cadeau doet aan iemand die geslaagd is, past daar ook een leuke tekst bij. Letterlijk over te nemen of je door te laten inspireren. Alles is mogelijk. We wensen je alvast veel plezier met het geven van het geslaagd bier.

Overzicht met grappige bier teksten en geslaagd

 1. Na al die jaren van studeren, is het eindelijk tijd om mijn ‘bierkennis’ in de praktijk te brengen. Geslaagd in bierologie!
 2. Mijn diploma behaald, nu op weg naar het meesterschap in bierproeven. Proost op een geslaagde carrière in brouwerijwetenschappen!
 3. Geslaagd gaan, betekent niet alleen een diploma in de hand, maar ook een biertje in de andere. Het is tijd om te vieren met een flesopener-diploma!
 4. Na zoveel boeken en notities is het tijd voor een nieuw soort les: “Bier 101 – De Praktijk.” Geslaagd gaan was nog nooit zo verfrissend!
 5. Diploma op zak, maar nu is het bierglas aan de beurt. Geslaagd gaan betekent ook het opnemen tegen mijn grootste concurrent: mijn dorst!
 6. Ze zeggen dat je leert van je fouten, maar ik denk dat ik meer heb geleerd van mijn bier. Toch geslaagd gaan, ondanks alle bierscholen die ik heb bezocht!
 7. Geslaagd gaan voelt als een goed getapt biertje: bevredigend, verfrissend en het smaakt naar succes. Proost op mijn nieuwe carrière als bierkenner!
 8. Het kostte me vier jaar om mijn diploma te halen, maar slechts vier minuten om mijn bier te verslaan. Geslaagd gaan is een bitterzoete overwinning!
 9. Ik ben nu officieel afgestudeerd, maar mijn expertise in bier is nog in ontwikkeling. Mijn vrienden hebben me al benoemd tot bierambassadeur van de groep!
 10. Geslaagd gaan voelt als het openen van een nieuw biertje: je weet dat het goed gaat worden, maar je kunt niet wachten om het te ervaren!
 11. Als bier een vak was, zou ik cum laude zijn afgestudeerd. Maar hé, geslaagd gaan op school is ook een prestatie, toch?
 12. Mijn diploma is als een goed biertje: het kostte tijd om te rijpen, maar de smaak van succes is onvergetelijk. Laat het bier vloeien, ik ben officieel geslaagd gegaan!
 13. Geslaagd gaan is als een koud biertje na een lange dag. Het maakt alles beter, zelfs als je geen idee hebt hoe je al die formules moest oplossen!
 14. Mijn scriptie mag dan wel ingewikkeld zijn geweest, maar mijn bierkeuze is dat zeker niet. Geslaagd gaan betekent nu de kunst van het kiezen van het perfecte brouwsel beheersen!
 15. Mijn vrienden zeiden altijd dat ik een genie was, maar ik denk dat ze bedoelden dat ik een genie ben in het openen van bierflesjes. Geslaagd gaan in de kunst van ontspanning!
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *