Geslaagd bier

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat binnenkort examen doet op school, gaat afstuderen voor een vervolgopleiding, af gaat rijden voor zijn of haar rijbewijs of motorrijbewijs of een andere gelegenheid waarvoor hij of zij kan slagen? Denk dan alvast eens na over een leuke (bier)verrassing voor als deze persoon eenmaal geslaagd is. Het sturen van een kaartje is iets waar de meeste mensen als eerste aan zullen denken. Dit blijft ook leuk en we raden dan ook aan om dit te doen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd bieren en kaartjes >>

Meer producten en teksten:

  • Kaartjes
  • Geslaagd teksten
  • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd bier

Een wenskaart geslaagd met een persoonlijke tekst is leuk om te ontvangen. Maar ook een cadeautje is leuk om te krijgen. Misschien geeft de geslaagde wel een feestje. Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen en ga je op zoek naar een leuk cadeautje. Dit hoeft niet per se groot en duur te zijn, er zijn geslaagd cadeautjes in alle soorten en maten en in diverse prijsklassen. Geslaagd cadeautjes die veel in de winkel te vinden zijn, zijn blikken snoep en doosjes chocola.

Proost kaart
Bron: Greetz

Bier cadeau voor geslaagde

Een kleinigheidje dat altijd gewaardeerd wordt. Een fles wijn of een krat bier is ook leuk om te geven. Is de geslaagde een bier liefhebber, dan kun je er ook voor kiezen om hem of haar diverse speciale biertjes te geven. Tegenwoordig kun je een bierfles ook personaliseren, bijvoorbeeld met een eigen foto. Zo geef je de geslaagde een cadeau dat niemand anders heeft.

Leuk, bijzonder, origineel, uniek en heel persoonlijk, kan het nog beter?! Wij denken van niet. Kijk gerust eens naar alle voorbeelden en teksten op deze pagina. Als je bier cadeau doet aan iemand die geslaagd is, past daar ook een leuke tekst bij. Letterlijk over te nemen of je door te laten inspireren. Alles is mogelijk. We wensen je alvast veel plezier met het geven van het geslaagd bier.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een leuk ideetje om te kopen dat met bier te maken heeft en het slagen? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 11 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *