Geslaagd tekst

Bij iedere gelegenheid past een tekst of quote. Bij een verjaardag bijvoorbeeld, of een jubileum. Sommige mensen bedenken deze heel makkelijk zelf, andere mensen hebben hier wat hulp bij nodig of nemen liever een bestaande tekst over. Je kunt op zoek zijn naar een tekst voor een verjaardag of jubileum, maar ook naar een geslaagd tekst. Vooral in de maanden mei en juni kom je veel geslaagd teksten tegen, namelijk op kaarten en cadeautjes in de winkels. Bekijk hieronder een overzicht met prachtige geslaagd teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd tekst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd tekst voor op een kaart

In deze periode worden tenslotte de eindexamens op middelbare scholen afgenomen en slagen veel scholieren voor hun opleiding. Maar ook het internet staat vol met geslaagd teksten. Zo ook deze pagina. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat examen doet, af gaat rijden voor zijn of haar rijbewijs of afstudeert aan een vervolgopleiding? Wees voorbereid op zijn of haar slagen en zorg voor een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere, unieke, originele en persoonlijke kaart of cadeau met een toepasselijke geslaagd tekst.

Hoera geslaagd
Bron: Greetz

Geslaagd tekst voor een kaartje

Als je het lastig vindt om zelf een tekst te bedenken, lees dan de teksten op deze pagina eens rustig door. Er zijn heel veel geslaagd teksten waar je uit kunt kiezen. Korte of juist lange teksten; met of zonder humor; lief, mooi, origineel, persoonlijk etc. Voor ieder wat wils. Wat voor tekst past bij de geslaagde in kwestie? Het is goed om hier rekening mee te houden, hij of zij ontvangt de kaart of het cadeau met geslaagd tekst en het is fijn als het in goede aarde valt.

Geslaagd tekst kaartje
Geslaagd tekst kaartje

Persoonlijke geslaagd teksten

Het versturen van een kaart kan tegenwoordig heel makkelijk en snel via internet. Je kunt een kaart hier ook personaliseren, bijvoorbeeld door er een eigen foto aan toe te voegen. Zo kun je iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs een kaart geven waarop hij of zij zelf in een auto zit (door er een foto in te plakken). Iemand die geslaagd is voor de opleiding kun je een kaart geven waarop hij of zij staat met een geslaagd ‘hoedje’, ook wel een square academic cap genoemd. Succes gegarandeerd!

Voorbeeld teksten geslaagd:
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Hiep Hoi Geslaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgezwommen!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is de dag dat je autorijden mag!
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou rijbewijs.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je rijbewijs hebt gehaald!
  Gefeliciteerd!

Meer geslaagd en felicitatie teksten, diploma en meer

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw harde werk en toewijding hebben hun vruchten afgeworpen. De wereld ligt nu aan je voeten.
 2. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben je naar dit moment geleid. We zijn ontzettend trots op je.
 3. Een welverdiende felicitatie voor het slagen voor je examen! Jouw vastberadenheid en inzet zijn bewonderenswaardig. Op naar nieuwe successen!
 4. Jouw doorzettingsvermogen heeft zich vertaald in succes! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. De wereld heeft nu iemand extra met kennis en talent.
 5. Proficiat met het behalen van deze belangrijke mijlpaal! Je hebt bewezen dat hard werken en vastberadenheid tot geweldige resultaten leiden. De toekomst lacht je toe.
 6. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis opgedaan, maar ook waardevolle ervaringen. We zijn er zeker van dat je in de toekomst nog veel meer zult bereiken.
 7. Jouw vastberadenheid en toewijding hebben zich vertaald in succes. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! De wereld wacht op jouw unieke bijdrage.
 8. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je hebt laten zien dat je moeilijkheden kunt overwinnen en succes kunt behalen.
 9. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw toewijding aan leren en groeien is bewonderenswaardig. Nu begint een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden.
 10. Jouw vastberadenheid is beloond! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. We zijn ervan overtuigd dat dit slechts het begin is van een reeks indrukwekkende prestaties.
 11. Proficiat met deze geweldige prestatie! Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding de sleutels tot succes zijn. De wereld is nu een plek rijker dankzij jouw talent.
 12. Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal! Jouw vastberadenheid en positieve instelling hebben je ver gebracht. De toekomst ziet er rooskleurig uit.
 13. Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen! Je hebt laten zien dat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen. We zijn trots op je prestaties tot nu toe.
 14. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw inzet en toewijding zijn voorbeeldig.
 15. Proficiat met het behalen van deze mijlpaal! Je hebt laten zien dat je vastberadenheid en hard werken hoog in het vaandel hebt staan. De toekomst ziet er veelbelovend uit.
 16. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw toewijding aan excellentie is bewonderenswaardig. We wensen je veel succes in alles wat je doet.
 17. Jouw prestatie verdient alle lof! Gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je hebt laten zien dat je obstakels kunt overwinnen en succes kunt bereiken.
 18. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. We zijn ervan overtuigd dat je toekomst vol heldere mogelijkheden is.
 19. Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen! Je hebt bewezen dat je met toewijding en inzet alles kunt bereiken. Op naar nieuwe avonturen!
 20. Jouw harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. We zijn trots op de persoon die je bent geworden.
 21. Proficiat met het bereiken van deze mijlpaal! Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en doorzettingsvermogen je doelen kunt bereiken. De toekomst ziet er veelbelovend uit.
 22. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw toewijding aan succes is bewonderenswaardig. We kijken uit naar de geweldige dingen die je nog zult bereiken.
 23. Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen! Je hebt laten zien dat je moeilijkheden kunt overwinnen en succes kunt behalen. Op naar nieuwe hoogten!
 24. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw vastberadenheid en toewijding zijn inspirerend.
 25. Jouw succes is een weerspiegeling van jouw toewijding en vastberadenheid. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! De wereld staat open voor jouw talenten.
 26. Proficiat met deze fantastische prestatie! Je hebt bewezen dat je met doorzettingsvermogen en toewijding alles kunt bereiken. De toekomst is helder voor jou.
 27. Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen! Je hebt laten zien dat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen en successen. We zijn trots op je.
 28. Jouw inspanningen hebben zich vertaald in succes. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! We zijn ervan overtuigd dat je nog veel meer zult bereiken.
 29. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je hebt laten zien dat met vastberadenheid en inzet alles mogelijk is.
 30. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt hard gewerkt en het is nu tijd om de vruchten van je inspanningen te plukken. We wensen je veel succes in de toekomst.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *