Geslaagd gedicht

De eindexamens op middelbare scholen worden jaarlijks in mei en juni afgenomen. Het is een spannende tijd voor scholieren die in hun laatste schooljaar zitten. Zij moeten zich nog één keer bewijzen, het is erop of eronder. Wanneer de uitslagen bekend zijn en de scholieren te horen hebben gekregen of ze wel of niet geslaagd zijn, is het in veel gezinnen feest. Want als je geslaagd bent is dat wel een feestje waard. Daar hoort uiteraard ook een kaartje met een mooi geslaagd gedicht bij. Bekijk hieronder een overzicht met leuke kaartjes en gedichten die te maken hebben met geslaagd.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en cadeaus >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Geslaagd gedicht

De winkels liggen vol met leuke geslaagd kaarten en cadeautjes. Kaarten zijn er in alle soorten maten en ook wat betreft cadeautjes is er een ruime keus uit zowel kleine als grote cadeaus. Op sommige kaarten en cadeautjes vind je een geslaagd gedicht. Als je iemand in je omgeving kent die geslaagd is, bijvoorbeeld een kennis, vriend, vriendin of familielid, dan is het leuk om hem of haar te verrassen nadat hij of zij geslaagd is met een leuke, originele en persoonlijke wenskaart.

Kaartje geslaagd in the pocket
Bron: Greetz

Kaartje sturen geslaagd gedicht

Een wenskaart met een geslaagd gedicht behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse geslaagd gedichten, van kort tot lang en van vrolijk tot diepzinnig. Om je een idee te geven van diverse geslaagd gedichten, hebben we er een aantal voor je verzameld op deze pagina. Neem de tijd om de gedichten eens rustig door te lezen, wellicht zit er een geslaagd gedicht bij die jou aanspreekt. Houd vooral ook rekening met de persoon voor wie het gedicht bedoeld is.

Geslaagd gedicht
Geslaagd gedicht

Geslaagd gedicht voor iedereen

Is iemand een beetje spiritueel aangelegd, dan is een spiritueel geslaagd gedicht wellicht een goed idee. Maar iemand die van humor houdt doe je juist een plezier met een grappig geslaagd gedicht. Voor ieder wat wils. Voor welk geslaagd gedicht je ook kiest, je bent al origineel door een gedicht in de kaart te schrijven of bij je cadeau te doen. Dit gebaar zal zeker gewaardeerd worden. Succes gegarandeerd!

Voorbeeld geslaagd gedichten:

 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat niet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Hiep Hoi Geslaagd
  Zie je wel dat jij
  het ook kunt
  Dit roze papiertje
  is je van harte gegund!
  Hoera, je bent geslaagd
  je hebt het keurig gedaan
  Nu kun je voor de eerste keer
  alleen zelf autorijden gaan

Voorbeeld gedichten om te feliciteren bij geslaagd

 1. Gefeliciteerd, geslaagde held! In boeken en in lessen heb jij jezelf bewezen, met doorzettingsvermogen, heb jij de top verkozen.

  Geslaagd, vol trots en blijdschap, sta jij nu aan de finishlijn, de wereld ligt aan je voeten, vol mogelijkheden, groot en klein.

 2. Ode aan de Geslaagde! Een applaus voor jou, vol verlichting, geslaagd, met briljante verlichting. Je boog niet voor lastige tijden, nu zul je schitteren in nieuwe schrijven.

  Je hebt gestudeerd, geblokt en geleerd, nu zijn de vruchten van succes gekeerd. Dus hef het glas, dans op het feest, jouw toekomst is helder, het allermeest.

 3. Geslaagd in Glans! Geslaagd, als een ster in de nacht, jij hebt je pad met moed betracht. Je hebt gestreden, geleerd en geplakt, nu ben je geslaagd, volledig intact.

  De wereld juicht, een ovatie voor jou, geslaagd in glans, zoals in een droom zo gauw. Op naar de toekomst, vol vreugd en pracht, jij, geslaagde ster, hebt deze triomf volbracht.

 4. Dichtregels van Succes! Geslaagd, met eer en lof, jouw reis is niet zonder stof. Maar kijk nu naar het resultaat, geslaagd met glans, dat staat.

  Het harde werk heeft vruchten gebracht, jij hebt je doelen volbracht. Dus dans nu, zing voluit, je bent geslaagd, een groot besluit.

 5. Geslaagd, Voltooide Reis! Een reis van leren, een reis van studie, jij hebt het volbracht, vol met moed en rudie. Gefeliciteerd met dit grandioze succes, geslaagd, een triomf zonder enig stress.

  Op naar de toekomst, vol avontuur, jouw geslaagde hart klopt puur. Dus vier dit moment, dans en zing, je bent geslaagd, een ware koning.

 6. Geslaagd, Een Nieuw Begin! Een hoofdstuk vol studie, is nu geschreven, niet meer in dubie. Geslaagd ben jij, met vlag en wimpel, jouw succes klinkt als een klok, zo simpel.

  Een nieuw begin, een vers hoofdstuk, jij bent geslaagd, dat is geluk. Dus hef het glas, op dit moment zo fijn, geslaagd, een nieuwe reis zal het zijn.

 7. Geslaagd, Een Ode aan Jou! Een ode aan jou, geslaagde ziel, jij hebt gestreden, als een roos, subtiel. Nu bloei je, geslaagd en trots, jouw reis was moeilijk, maar altijd fris.

  Een hoofdstuk gesloten, een nieuwe deur geopend, geslaagd, vol trots en ongebroken. Dus vier, dans, juich voluit, jij bent geslaagd, een groot geluid.

 8. Geslaagd, Een Bloem van Kennis! Een bloem van kennis, volledig opgegroeid, jij hebt gestudeerd, niet gehoopt. Geslaagd, met alle eer, jouw prestatie is een keer.

  Op naar de toekomst, een nieuw begin, jouw geslaagde hart zit vol zin. Dus vier, lach, dans met vreugd, jij bent geslaagd, een grootse deugd.

 9. Geslaagd, Een Sterrenpracht! Een ster ben jij, schitterend en klaar, jij bent geslaagd, dat is waar. Een pad van studie, vol met licht, nu ben jij geslaagd, een groots gezicht.

  Stralend in de duisternis van leren, jij bent geslaagd, met eer en eren. Dus juich, dans, vol met pracht, jouw geslaagde reis is volbracht.

 10. Geslaagd, Een Zonnestraal! Een zonnestraal van kennis, jij hebt gestudeerd, met liefde en bekennis. Geslaagd, als een straal van licht, jouw prestatie is een mooi gedicht.

  Op naar de toekomst, vol met glans, jij, geslaagde, hebt de kans. Dus vier, lach, dans met zin, geslaagd, een nieuw begin.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *