Geslaagd verpleegkundige

In Nederland gaan kinderen wanneer ze vier jaar zijn naar de basisschool. Na gemiddeld acht jaar op de basisschool te hebben gezeten, gaan ze over naar de middelbare school en als ze daar hun eindexamens gehaald hebben en geslaagd zijn, mogen ze een vervolgopleiding kiezen. De één wordt bakker, de ander kapper, politieagent of verpleegkundige. Bekijk hieronder meer over “geslaagd verpleegkundige”. Zo vind je een overzicht met mooie kaartjes en teksten om hem of haar te feliciteren voor deze opleiding.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd verpleegkundige
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer voor een verpleegkundige >>

Meer producten en teksten:

  • Fotocadeaus
  • Geslaagd teksten
  • Bloemen
  • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Een verpleegkundige geslaagd?

Er zijn heel veel opleidingen die je kunt volgen om vervolgens je droomberoep uit te kunnen oefenen en een mooie carrière tegemoet te gaan. Je kunt ook een opleiding volgen om verpleegkundige te worden. Mensen die dit willen worden zijn vaak heel liefdevol en verzorgend. Zij vinden het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander in moeilijke tijden. Het beroep moet niet onderschat worden en is heel veel waard.

Doet ze gewoon effe hoor
Bron: Greetz

Felicitatie geslaagd verpleegkundige

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat geslaagd is als verpleegkundige? Dan is een felicitatie wel op zijn plaats. Je kunt een afgestudeerde verpleegkundige feliciteren door middel van een geslaagd wenskaart geslaagd. In deze wenskaart kun je een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere, originele en persoonlijke tekst schrijven. Je kunt echter ook een leuk cadeautje kopen voor een verpleegkundige.

Wanneer hij of zij een geslaagd feestje geeft, is het geven van een cadeautje wel zo attent. Het hoeft niet groot te zijn om in de smaak te vallen, het gebaar is al mooi. Denk bij het uitzoeken van een cadeautje geslaagd verpleegkundige aan wat hij of zij leuk zal vinden.

Geslaagd verpleegkundige
Geslaagd verpleegkundige

Kaartje sturen geslaagd verpleegkundige

Wat past wel of juist niet bij hem of haar? Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd kaarten en cadeautjes. Neem de tijd om deze eens rustig door te nemen. Je kunt een idee of tekst letterlijk overnemen, bestellen of je erdoor laten inspireren. Tip van de dag: zorg voor een persoonlijk tintje. Je gebaar zal vast en zeker gewaardeerd worden.

Voorbeeld teksten geslaagd verpleegkundige:
  • Van hart gefeliciteerd Monique. Je hebt een paar jaar hard gestudeerd, maar nu ben je toch echt een echte dokter in spe
  • Na jaren studeren, ben je nu klaar met je opleiding. Veel succes met je nieuwe werk. Gelukkig mocht je na je eindstage blijven.
  • Na het behalen van je diploma ben je hard aan vakantie toe. Eerst een klein feestje geven, en dan aan het schrijven van sollicitatie brieven beginnen.
  • Hoor ik hier iemand die zijn diploma heeft gehaald? Ja, jij bent geslaagd! Super gefeliciteerd!
  • Lieve [naam], Het heeft twee jaar langer geduurd, maar ook jij bent nu klaar met je HBO opleiding. Zo traag als het op school ging, zo snel heb jij een baan gevonden.
  • Zo dan, wat een goed nieuws! Je hebt je verpleegkundige opleiding met een 9 afgerond. Ik ben erg trots op je! Nu snel op zoek naar een passende baan.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *