Geslaagd verpleegkundige

In Nederland gaan kinderen wanneer ze vier jaar zijn naar de basisschool. Na gemiddeld acht jaar op de basisschool te hebben gezeten, gaan ze over naar de middelbare school en als ze daar hun eindexamens gehaald hebben en geslaagd zijn, mogen ze een vervolgopleiding kiezen. De één wordt bakker, de ander kapper, politieagent of verpleegkundige. Bekijk hieronder meer over “geslaagd verpleegkundige”. Zo vind je een overzicht met mooie kaartjes en teksten om hem of haar te feliciteren voor deze opleiding.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd verpleegkundige
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer voor een verpleegkundige >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Een verpleegkundige geslaagd?

Er zijn heel veel opleidingen die je kunt volgen om vervolgens je droomberoep uit te kunnen oefenen en een mooie carrière tegemoet te gaan. Je kunt ook een opleiding volgen om verpleegkundige te worden. Mensen die dit willen worden zijn vaak heel liefdevol en verzorgend. Zij vinden het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander in moeilijke tijden. Het beroep moet niet onderschat worden en is heel veel waard.

Doet ze gewoon effe hoor
Bron: Greetz

Felicitatie geslaagd verpleegkundige

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat geslaagd is als verpleegkundige? Dan is een felicitatie wel op zijn plaats. Je kunt een afgestudeerde verpleegkundige feliciteren door middel van een geslaagd wenskaart geslaagd. In deze wenskaart kun je een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere, originele en persoonlijke tekst schrijven. Je kunt echter ook een leuk cadeautje kopen voor een verpleegkundige.

Wanneer hij of zij een geslaagd feestje geeft, is het geven van een cadeautje wel zo attent. Het hoeft niet groot te zijn om in de smaak te vallen, het gebaar is al mooi. Denk bij het uitzoeken van een cadeautje geslaagd verpleegkundige aan wat hij of zij leuk zal vinden.

Geslaagd verpleegkundige
Geslaagd verpleegkundige

Kaartje sturen geslaagd verpleegkundige

Wat past wel of juist niet bij hem of haar? Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd kaarten en cadeautjes. Neem de tijd om deze eens rustig door te nemen. Je kunt een idee of tekst letterlijk overnemen, bestellen of je erdoor laten inspireren. Tip van de dag: zorg voor een persoonlijk tintje. Je gebaar zal vast en zeker gewaardeerd worden.

Voorbeeld teksten geslaagd verpleegkundige:
 • Van hart gefeliciteerd Monique. Je hebt een paar jaar hard gestudeerd, maar nu ben je toch echt een echte dokter in spe
 • Na jaren studeren, ben je nu klaar met je opleiding. Veel succes met je nieuwe werk. Gelukkig mocht je na je eindstage blijven.
 • Na het behalen van je diploma ben je hard aan vakantie toe. Eerst een klein feestje geven, en dan aan het schrijven van sollicitatie brieven beginnen.
 • Hoor ik hier iemand die zijn diploma heeft gehaald? Ja, jij bent geslaagd! Super gefeliciteerd!
 • Lieve [naam], Het heeft twee jaar langer geduurd, maar ook jij bent nu klaar met je HBO opleiding. Zo traag als het op school ging, zo snel heb jij een baan gevonden.
 • Zo dan, wat een goed nieuws! Je hebt je verpleegkundige opleiding met een 9 afgerond. Ik ben erg trots op je! Nu snel op zoek naar een passende baan.

Meer felicitatie teksten voor een verpleegkundige (geslaagd diploma)

 1. Algemene Felicitaties:
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige examen! Jouw toewijding en harde werk hebben zich vertaald in een welverdiend succes.
  • Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je verpleegkundige opleiding. Je hebt het verdiend!
 2. Trots op Je Prestatie:
  • Trots straalt van ons gezicht, wetende dat jij nu officieel een verpleegkundige bent. Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!
  • Je vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben je naar dit moment gebracht. We zijn ongelooflijk trots op jou en je succes als verpleegkundige.
 3. Een Nieuw Begin:
  • Met je verpleegkundig diploma in de hand sta je aan het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk. Gefeliciteerd en veel succes met alles wat nog komen gaat!
  • Jouw reis als verpleegkundige begint nu pas echt. Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal. De wereld heeft nu een geweldige verpleegkundige erbij!
 4. Je Inzet Heeft Zich Uitbetaald:
  • Jouw inzet, toewijding en opoffering hebben zich vertaald in succes. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige diploma!
  • Je hebt bewezen dat hard werken en vastberadenheid leiden tot succes. Gefeliciteerd met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal in je carrière als verpleegkundige.
 5. Een Beroep met Roeping:
  • Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige examen! De wereld heeft meer zorgzame en toegewijde professionals zoals jij nodig. Veel succes in je toekomstige carrière!
  • Jouw keuze om verpleegkundige te worden is een teken van ware roeping. Gefeliciteerd met het behalen van dit examen en het volgen van je passie.
 6. Vooruitkijkend naar je Carrière:
  • Jouw verpleegkundige vaardigheden zullen nu een verschil gaan maken in het leven van anderen. Gefeliciteerd met je succes en veel geluk in je toekomstige carrière!
  • De patiënten die het voorrecht hebben om jou als verpleegkundige te hebben, zullen echt gezegend zijn. Gefeliciteerd en veel succes met alles wat nog komen gaat.
 7. Een Bron van Inspiratie:
  • Je bent niet alleen een verpleegkundige geworden, maar ook een bron van inspiratie voor anderen. Gefeliciteerd met je succes en het inspireren van degenen om je heen!
  • Jouw vastberadenheid om je doelen te bereiken, is een inspiratie voor iedereen die je kent. Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige diploma.
 8. Vreugde Delen met Familie:
  • Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige examen! Jouw familie deelt in de vreugde van deze prestatie en kijkt uit naar de impact die je zult hebben in de medische wereld.
  • Deze prestatie is niet alleen van jou, maar ook van de liefdevolle familie die je heeft gesteund. Gefeliciteerd met dit gezamenlijke succes!
 9. Geloof in Jezelf:
  • Je hebt bewezen dat je met geloof, vastberadenheid en hard werken alles kunt bereiken. Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige diploma!
  • Blijf geloven in jezelf en in je capaciteiten. Je hebt al bewezen dat je geweldig kunt presteren. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!
 10. Onthoud dit Moment:
  • Sta even stil en geniet van dit moment. Je hebt het verdiend. Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundige diploma, een prestatie die altijd herinnerd zal worden.

Meer felicitatie teksten

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma! Jouw toewijding aan het verzorgen van anderen is bewonderenswaardig.”
 2. “Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Jouw inzet om anderen te helpen zal altijd worden gewaardeerd.”
 3. “Een grote felicitatie voor jou op deze speciale dag! Jouw diploma is een bewijs van doorzettingsvermogen en passie voor de zorg.”
 4. “Gefeliciteerd! Jouw diploma als verpleegkundige is een inspiratie voor velen. Ga zo door met het verspreiden van liefde en zorg.”
 5. “Je hebt het gedaan! Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma. De wereld heeft meer zorgzame mensen zoals jij nodig.”
 6. “Een welverdiende felicitatie voor jou! Je hebt bewezen dat je klaar bent om levens te veranderen als verpleegkundige. Trots op je!”
 7. “Gefeliciteerd met je diploma! Jouw toewijding aan het welzijn van anderen verdient alle lof en erkenning.”
 8. “Een diploma halen is slechts het begin van een prachtige reis. Gefeliciteerd met het begin van jouw carrière als verpleegkundige!”
 9. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw toewijding aan het verbeteren van het leven van anderen is bewonderenswaardig.”
 10. “Een grote dag verdient een grote felicitatie! Jouw verpleegkundediploma is een bewijs van je vastberadenheid en compassie.”
 11. “Van harte gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma! De wereld wordt een betere plek door mensen zoals jij.”
 12. “Je bent een inspiratie voor velen! Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma en het volgen van je roeping.”
 13. “Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Jouw toewijding aan de zorgsector zal ongetwijfeld levens veranderen.”
 14. “Een diploma behalen is een belangrijke mijlpaal. Gefeliciteerd met het bereiken van dit prachtige doel als toekomstig verpleegkundige!”
 15. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw passie voor de gezondheidszorg zal een blijvend verschil maken in mensenlevens.”
 16. “Van harte gefeliciteerd! Jouw verpleegkundediploma is een bewijs van je vastberadenheid en toewijding aan anderen.”
 17. “Een welverdiende felicitatie voor jou op deze speciale dag! Je bent een inspiratie voor anderen in de zorggemeenschap.”
 18. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw compassie en toewijding maken van jou een uitzonderlijke verpleegkundige.”
 19. “Een diploma behalen is een enorme prestatie. Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke stap op weg naar een glansrijke carrière in de verpleegkunde!”
 20. “Gefeliciteerd met je verpleegkundediploma! Jouw vastberadenheid en mededogen zijn de sleutels tot je succes.”
 21. “Van harte gefeliciteerd! Jouw diploma als verpleegkundige is een erkenning van je harde werk en toewijding aan anderen.”
 22. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw inzet om anderen te helpen zal altijd worden herinnerd en gewaardeerd.”
 23. “Een diploma halen is een bewijs van doorzettingsvermogen en toewijding. Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal!”
 24. “Gefeliciteerd met je verpleegkundediploma! Jouw toewijding aan het welzijn van anderen maakt van jou een echte held.”
 25. “Een grote felicitatie voor jou! Je diploma is een bewijs van je vaardigheden, kennis en liefde voor de zorg.”
 26. “Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma. Je bent een lichtend voorbeeld van mededogen en toewijding.”
 27. “Van harte gefeliciteerd! Je verpleegkundediploma is een bewijs van je vastberadenheid om anderen te helpen in tijden van nood.”
 28. “Een welverdiende felicitatie voor jou! Je diploma vertegenwoordigt je toewijding aan het verbeteren van mensenlevens.”
 29. “Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma. Jouw passie voor de zorg zal vele harten verwarmen.”
 30. “Van harte gefeliciteerd! Je verpleegkundediploma is een bewijs van je bekwaamheid en compassie voor anderen.”
 31. “Gefeliciteerd met je verpleegkundediploma! Jouw toewijding aan het dienen van anderen verdient alle lof en erkenning.”
 32. “Een diploma halen is een prestatie om trots op te zijn. Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal in je leven.”
 33. “Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma. Jouw toewijding aan het welzijn van anderen is bewonderenswaardig.”
 34. “Van harte gefeliciteerd! Je diploma is een bewijs van je vaardigheden, vastberadenheid en mededogen.”
 35. “Een grote felicitatie voor jou op deze speciale dag! Jouw verpleegkundediploma is het begin van een opmerkelijke reis.”
 36. “Gefeliciteerd met je diploma! Je bent een inspiratie voor anderen met je vastberadenheid en compassie.”
 37. “Gefeliciteerd met het behalen van je verpleegkundediploma. Je bent een waardevolle aanwinst voor de zorggemeenschap.”
 38. “Van harte gefeliciteerd! Je diploma vertegenwoordigt je toewijding aan het dienen van anderen en het verschil maken in mensenlevens.”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *