Geslaagd opleiding

Het hoogtepunt van iedere opleiding is natuurlijk het moment waarop je geslaagd bent! Jarenlang ben je bezig geweest met een opleiding met als doel te slagen. Wanneer je geslaagd bent kun je beginnen aan het werkende leven. Je hebt een hele carrière voor je die je zelf kunt opbouwen. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, je dromen najagen. Een heel fijn vooruitzicht. Bekijk hieronder informatie over de leukste cadeaus voor het behalen van een diploma.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en wensen voor een opleiding  >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd opleiding

Wat voor opleiding je ook gedaan hebt, als je eenmaal geslaagd bent is dat een overwinning en zeker een reden voor een feestje. Ook als je iemand kent die geslaagd is – wellicht ben je tegelijk geslaagd met een vriend of vriendin of ben je zelf niet geslaagd maar iemand in je omgeving wel – dan is het leuk om diegene op een leuke, originele en persoonlijke manier te feliciteren.

Opleiding kaart felicitatie
Bron: Greetz

Kaartje sturen geslaagd opleiding

Je kunt iemand op heel veel verschillende manieren feliciteren, bijvoorbeeld door een kaartje geslaagd opleiding te sturen. Net als vele andere thema’s vind je in de winkel diverse kaarten met als thema geslaagd opleiding. Ook via internet kun je een kaartje uitzoeken of zelf maken voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar opleiding. Tegenwoordig kun je een kaartje zelfs personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto. Dat kan op diverse websites waaronder Greetz.

Geslaagd opleiding
Geslaagd opleiding

Teksten geslaagd opleiding

Het versturen van een kaartje is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. En het ontvangen van een kaart wanneer je geslaagd bent voor je opleiding, is natuurlijk ook erg leuk! Je bent zelf al blij en trots als je geslaagd bent, maar het is fijn om te weten dat andere mensen ook blij voor jou zijn en de moeite nemen jou te feliciteren. Door een kaartje te sturen aan een kennis, vriend, vriendin of familielid die geslaagd is, laat je zien dat je aan diegene denkt, blij bent voor hem of haar en dat je erg attent bent. Het gebaar zal zeker worden gewaardeerd.

Voorbeeld teksten geslaagd opleiding:
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou afstuderen.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Hiep Hoi Ge-slaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Na al die jaren zwoegen,
  nu eindelijk de beloning.
  Gefeliciteerd met je diploma!

Meer felicitatie teksten bij het behalen van een opleiding

 1. Algemene felicitaties:
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw harde werk en toewijding hebben zich echt uitbetaald. Op naar nieuwe avonturen!
  • Proficiat met deze geweldige mijlpaal in je leven. Je hebt bewezen dat doorzettingsvermogen en toewijding de sleutels tot succes zijn. Goed gedaan!
  • Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een reis van groei en ontwikkeling afgelegd. Trots is een understatement. Gefeliciteerd!
 2. Specifieke felicitaties voor een bepaalde opleiding:
  • Als een toekomstige [beroep], ben je niet alleen geslaagd; je hebt een ticket naar een wereld van mogelijkheden verdiend. Van harte gefeliciteerd met je prestatie!
  • Met vlag en wimpel door de [naam van de opleiding]. Je hebt jezelf bewezen als een echte expert in dit vakgebied. Proficiat met het behalen van je diploma!
 3. Teksten met inspirerende quotes:
  • “Je hebt bergen beklommen en obstakels overwonnen. Het is tijd om te genieten van het uitzicht vanaf de top van je succes. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
  • “Het is niet de berg die we overwinnen, maar onszelf. Jij hebt jezelf overwonnen en het hoogste punt bereikt. Van harte gefeliciteerd met je welverdiende succes!”
 4. Humoristische felicitaties:
  • “Gefeliciteerd! Je hebt officieel een diploma in ‘Overleven van Nachten Zonder Slaap’ verdiend. Nu ben je klaar om de echte wereld te trotseren!”
  • “Eindelijk afgestudeerd! Geen samenvattingen meer, geen tentamens, alleen nog maar het echte leven. Good luck!”
 5. Felicitaties vanuit trots en bewondering:
  • “Je prestatie is niet alleen een getuigenis van je academische bekwaamheid, maar ook van je vastberadenheid en karakter. Je ouders, vrienden en familie zijn ongelooflijk trots op je. Gefeliciteerd!”
  • “Doorzettingsvermogen, passie en hard werken hebben je geleid naar deze glorieuze dag. Je hebt niet alleen een diploma verdiend, maar ook het respect en de bewondering van velen. Goed gedaan!”
 6. Felicitaties gericht op de toekomst:
  • “De wereld ligt aan je voeten, en dit diploma opent de deuren naar onbegrensde mogelijkheden. Ga ervoor en maak je dromen waar. Gefeliciteerd met je succes!”
  • “Nu je dit hoofdstuk hebt afgesloten, begint een nieuw en opwindend avontuur. Moge elke stap die je zet je dichter bij je doelen brengen. Gefeliciteerd en veel succes in de toekomst!”
 7. Felicitaties vanuit een mentor of docent:
  • “Als je mentor/docent ben ik ongelooflijk trots op wat je hebt bereikt. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden ontwikkeld die je ver zullen brengen. Gefeliciteerd en ga door met schitteren!”
  • “Het is een voorrecht geweest je te begeleiden tijdens deze reis. Jouw vastberadenheid en leergierigheid zijn bewonderenswaardig. Gefeliciteerd en veel succes in alles wat je doet!”
 8. Felicitaties voor familie en vrienden:
  • “Als vriend/vriendin heb ik je zien groeien, leren en slagen. Jouw doorzettingsvermogen is inspirerend. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
  • “Je familie en vrienden hebben altijd in je geloofd, en nu hebben ze het genoegen om je te feliciteren met dit geweldige succes. Je hebt het verdiend!”

Meer:

Beste [Naam],

Het is met grote vreugde dat ik je van harte wil feliciteren met het voltooien van je opleiding! Deze mijlpaal is een bewijs van je toewijding, doorzettingsvermogen en harde werk. Het is een moment om te vieren en te reflecteren op de geweldige reis die je hebt afgelegd om dit punt te bereiken.

Je inzet voor je studie is bewonderenswaardig. Gedurende deze tijd heb je niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden ontwikkeld die je zullen helpen op je verdere pad. Het is duidelijk dat je niet alleen gefocust was op het behalen van goede cijfers, maar dat je ook echt hebt geleerd en gegroeid als individu.

Ik herinner me nog hoe je aan deze reis begon, vol hoop en enthousiasme. Nu, met je diploma op zak, ben je een getransformeerd persoon, klaar om de wereld te betreden en je stempel te drukken op wat je ook kiest om te doen. Dit is slechts het begin van een reeks successen die op je wachten, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Je prestatie is niet alleen een reden voor persoonlijke trots, maar ook voor trots voor degenen om je heen die je hebben gesteund tijdens deze reis. Familie, vrienden, mentoren en docenten hebben allemaal een rol gespeeld in je succes, en het is belangrijk om hun bijdragen te erkennen en waarderen. Ze hebben je aangemoedigd, je geadviseerd en je door moeilijke momenten geleid, en voor dat alles zijn we hen dankbaar.

Nu je deze belangrijke mijlpaal hebt bereikt, sta je voor een wereld vol mogelijkheden. Of je nu ervoor kiest om verder te studeren, je carrière te starten of een ander pad te volgen, weet dat je de vaardigheden en het doorzettingsvermogen hebt om succesvol te zijn. Wees niet bang om groot te dromen en te streven naar wat je hart verlangt.

Als je op zoek bent naar inspiratie, kijk dan naar al diegenen die voor jou hebben gestudeerd en zijn geslaagd. Ze hebben allemaal momenten van twijfel gehad, maar hebben doorgezet en uiteindelijk triomfen behaald. Jij bent niet anders. Je hebt bewezen dat je moeilijkheden kunt overwinnen en obstakels kunt trotseren, en dat is een waardevolle eigenschap die je ver zal brengen in het leven.

Naast het vieren van je prestaties, is het ook belangrijk om te reflecteren op de lessen die je hebt geleerd tijdens je studie. Elke uitdaging, elk vak en elke ontmoeting heeft bijgedragen aan je groei en ontwikkeling als persoon. Neem deze ervaringen mee terwijl je verder gaat, want ze zullen je leiden en vormen op je volgende reis.

Terwijl je dit hoofdstuk van je leven afsluit en een nieuw avontuur begint, weet dat je altijd kunt terugkijken op deze tijd met trots en voldoening. Je hebt iets bereikt waar velen alleen maar van dromen, en dat verdient alle lof en erkenning. Dus, van mij aan jou, van harte gefeliciteerd met het behalen van je opleiding. Ik wens je niets dan het beste voor de toekomst, en ik kijk uit naar al het geweldige dat nog komen gaat.

Met vriendelijke groet,

[Je naam]

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen een goede inspiratie voor felicitaties bij het behalen van een diploma!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *