Geslaagd examen

Een jaarlijks terugkerende periode, is de periode waarin de eindexamens op middelbare scholen worden gehouden. Scholieren moeten zich in het laatste jaar van hun opleiding op de middelbare school bewijzen en de eindexamens halen om te slagen. Daarna kunnen ze verder met een opleiding naar keuze. Het is een spannende tijd voor alle eind examen kandidaten. Ze zetten hun beste beentje voor met als doel in één keer te slagen. Het wachten op de uitslag lijkt een eeuwigheid te duren en is erg spannend. Bekijk hieronder meer informatie over het slagen van een examen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en cadeaus voor een examen >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd examen

Wanneer ze eenmaal te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn voor hun examens, dan is het feest! Iemand die geslaagd is voor zijn of haar examens schreeuwt dit het liefst van de daken. Het is een hele prestatie en vooral ook een opluchting dat het gelukt is. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat geslaagd is voor zijn of haar examens dan is het leuk om hem of haar hier op originele en persoonlijke wijze mee te feliciteren.

Examen kaart
Bron: Greetz

Kaartje sturen om te feliciteren

De meest voor de hand liggende maar zeker ook leuke manier om iemand te feliciteren met het behalen van zijn of haar examens, is het sturen van een kaartje. In een kaartje wil je natuurlijke een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere, originele en vooral persoonlijke tekst schrijven. Dat lijkt eenvoudig maar is dat niet voor iedereen. Geeft niets want op deze pagina vind je diverse voorbeelden van teksten en quotes die je kunt schrijven in een kaartje om iemand te feliciteren met het behalen van zijn of haar examens, of juist om sterkte te wensen bij het leren of wanneer iemand niet geslaagd is.

Geslaagd examen
Geslaagd examen

Geslaagd examen teksten

Je kunt een tekst letterlijk overnemen maar je kunt je ook laten inspireren. Personaliseer de tekst door deze aan te vullen met eigen woorden. Je kunt iemand die geslaagd is voor zijn of haar examens ook feliciteren met een cadeautje, klein of groot, dat is aan jou. Ook hiervan vind je diverse voorbeelden op deze pagina.

Voorbeeld geslaagd examen teksten (humor / felicitatie)

 • Hiep Hoi Geslaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!
  Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met het afstuderen.
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • Wat ben ik blij….
  met het goede nieuws!
  Een verdiende felicitatie

Felicitatie teksten bij examen (geslaagd)

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw toewijding en harde werk hebben zich vertaald in succes. Ga zo door met het volgen van je dromen, want de toekomst ligt helder voor je.
 2. Proficiat met het voltooien van dit hoofdstuk van je leven! Je hebt bewezen dat doorzettingsvermogen en vastberadenheid de sleutels tot succes zijn. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!
 3. Jouw inzet en toewijding hebben vruchten afgeworpen, en je bent nu officieel geslaagd! Wat een geweldige prestatie! Moge dit slechts het begin zijn van vele andere triomfen in je leven.
 4. Geslaagd! Van harte gefeliciteerd met het overwinnen van alle uitdagingen en obstakels op je pad naar succes. Blijf geloven in jezelf, want de wereld ligt aan je voeten.
 5. Een welverdiende felicitatie voor jouw buitengewone prestatie! Je hebt niet alleen examens doorstaan, maar ook je eigen grenzen verlegd. Op naar nieuwe avonturen en successen!
 6. Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Deze mijlpaal is slechts een opstapje naar een nog veelbelovender toekomst.
 7. Wat een prestatie! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je examens. Je intelligentie en doorzettingsvermogen hebben de weg geplaveid naar een briljante toekomst.
 8. Jouw harde werk is beloond! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen. Dit is het resultaat van jouw toewijding en toewijding. Op naar nieuwe hoogten!
 9. Geslaagd! Je hebt bewezen dat je niet alleen intelligent, maar ook vastberaden en veerkrachtig bent. Proficiat met deze mijlpaal en succes in alles wat nog komen gaat.
 10. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook waardevolle ervaringen opgedaan. Moge de toekomst gevuld zijn met nog meer successen.
 11. Jouw inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen, en je hebt de finishlijn van dit academische avontuur bereikt. Gefeliciteerd met je examenresultaten! Jouw toekomst ziet er stralend uit.
 12. Wat een geweldige prestatie! Je hebt niet alleen je studie afgerond, maar ook laten zien dat je vastberaden bent om je doelen te bereiken. Van harte gefeliciteerd met je succes!
 13. Geslaagd! Je hebt laten zien dat je niet alleen slim bent, maar ook de moed hebt om uitdagingen aan te gaan. Proficiat met het behalen van je examen, en veel succes in wat er ook op je pad komt.
 14. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw vastberadenheid, toewijding en harde werk hebben zich vertaald in dit prachtige resultaat. Blijf stralen en ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet.
 15. Geslaagd! Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en je verdient alle lof voor deze prestatie. Dit is slechts het begin van een reis vol mogelijkheden en succes.
 16. Proficiat met het behalen van je examen! Je hebt laten zien dat met toewijding en moed alles mogelijk is. Geniet van dit moment en wees trots op jezelf.
 17. Jouw vastberadenheid om te slagen is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Dit is het bewijs van je toewijding aan succes en groei.
 18. Geslaagd! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook waardevolle vaardigheden ontwikkeld. Van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat en veel succes in je verdere studie of carrière.
 19. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je examens. Je bent nu klaar om de wereld te veroveren met je kennis en vaardigheden.
 20. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt laten zien dat hard werken en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes. Moge dit het begin zijn van een glansrijke toekomst.
 21. Geslaagd! Jouw toewijding aan je studie is bewonderenswaardig en heeft geleid tot dit prachtige resultaat. Blijf streven naar excellentie en succes zal altijd volgen.
 22. Proficiat met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen academisch succes behaald, maar ook de vaardigheden verworven om uitdagingen in het leven aan te gaan. Blijf groeien en bloeien!
 23. Jouw vastberadenheid om te slagen is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Dit is het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk in je leven.
 24. Geslaagd! Je hebt bewezen dat je met toewijding en moed elke hindernis kunt overwinnen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat, en ik kijk uit naar al het geweldige dat nog gaat komen.
 25. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen kennis opgedaan, maar ook vrienden gemaakt, herinneringen gecreëerd en jezelf ontwikkeld. Dit is een prestatie om trots op te zijn.
 26. Wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je examens. Je hebt laten zien dat je klaar bent voor de volgende fase van je leven. Moge deze overwinning slechts het begin zijn van vele andere successen.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *