Geslaagd school

Iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexamens, vervolgopleiding, rijbewijs, motorrijbewijs of voor iets anders, verdient daarvoor een felicitatie. Hij of zij heeft ongetwijfeld hard gewerkt om zijn of haar doel, namelijk slagen, te bereiken. Dit is een bijzondere gebeurtenis, ook wel een mijlpaal, in iemands leven. Mijlpalen zijn er om te vieren. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die geslaagd is voor school? Bekijk hieronder de kaartjes en de leuke teksten om hem of haar te feliciteren met het behalen van een diploma.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd school
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer voor een school >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd school

Twijfel dan niet en feliciteer hem of haar met deze fantastische prestatie. Je kunt iemand die geslaagd is voor school op verschillende manieren feliciteren. Hier hoef je niet moeilijk voor te denken, er zijn ideeën genoeg die allemaal te vinden zijn op deze pagina. Je vindt hier diverse kaarten, teksten en cadeau ideeën die van toepassing zijn op geslaagd school.

Of je nu voor een kleine of grote attentie wil gaan, dat bepaal je helemaal zelf. Alles is mogelijk. Behalve met een wenskaart geslaagd school, kun je iemand ook verrassen met een bos bloemen, een zak snoep, een doos chocola, een fles wijn of een kratje bier.

Geslaagd school kaart
Bron: Greetz

Geslaagd school cadeautjes en kaartjes

Zomaar een aantal cadeautjes die passen bij iemand die geslaagd is voor school. Waar houdt de geslaagde in kwestie van? Het is belangrijk om hierover na te denken en rekening mee te houden. Je wilt tenslotte graag dat jouw cadeau in de smaak valt. Kies niet te snel maar neem de tijd om de voorbeelden op deze pagina te bekijken. Wellicht zit er iets tussen waardoor je wordt aangesproken of waarvan je denkt dat de geslaagde het erg zou kunnen waarderen.

Geslaagd school
Geslaagd school

Teksten om te feliciteren

De teksten geslaagd school mogen letterlijk worden overgenomen, maar je kunt je ook laten inspireren en zelf een mooie, originele, unieke en persoonlijke tekst creëren. Hoe persoonlijker, hoe beter. De geslaagde zal niet snel vergeten dat jij aan hem of haar hebt gedacht toen hij of zij geslaagd was voor school. Een herinnering die goud waard is.

Voorbeeld teksten geslaagd school kaartje
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je afstuderen viert!
  Gefeliciteerd!
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou afstuderen.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • Het leven kent zo zijn goede momenten
  En dit is nou precies zo’n dag
  Waarvan jij extra genieten mag

Meer felicitatie teksten bij geslaagd op school

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je schooldiploma! Je harde werk en toewijding hebben zich echt uitbetaald. Een geweldige prestatie waar je trots op mag zijn.
 2. Proficiat met het succesvol afronden van je studie! Jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben je gebracht waar je nu bent. Geniet van dit moment, want je hebt het verdiend!
 3. Felicitaties met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat met toewijding en inzet alles mogelijk is. Een nieuw hoofdstuk begint, en we zijn er zeker van dat je net zoveel succes zult hebben in de toekomst.
 4. Wat een fantastische prestatie! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je schooldiploma. Jouw inzet en toewijding zijn bewonderenswaardig. Dit is slechts het begin van een opwindende reis vol kansen.
 5. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je vastberaden bent en klaar bent voor de uitdagingen die voor je liggen. Geniet van dit moment en kijk vol vertrouwen naar de toekomst.
 6. Proficiat met het succesvol afronden van je studie! Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding de sleutels zijn tot succes. We zijn trots op alles wat je hebt bereikt en kijken uit naar wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 7. Gefeliciteerd met deze mijlpaal in je leven! Het behalen van je diploma is een bewijs van je vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Je hebt een solide basis gelegd voor toekomstig succes.
 8. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw prestatie is een bron van inspiratie voor ons allemaal. Ga vol vertrouwen het volgende hoofdstuk van je leven in, want de wereld ligt aan je voeten.
 9. Proficiat met het behalen van je schooldiploma! Je hebt laten zien dat je klaar bent voor de uitdagingen die het leven te bieden heeft. Dit is slechts het begin van een reis vol kansen en prestaties.
 10. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Jouw harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen hebben zich vertaald in succes. We zijn trots op wat je hebt bereikt en kijken uit naar de prachtige dingen die nog komen gaan.
 11. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Dit is het begin van een opwindend avontuur, en we zijn ervan overtuigd dat je zult schitteren in alles wat je doet.
 12. Proficiat met het succesvol afronden van je studie! Je hebt laten zien dat je de moeilijkheden kunt overwinnen en met succes je doelen kunt bereiken. Geniet van dit moment en wees trots op jezelf.
 13. Gefeliciteerd met het behalen van je schooldiploma! Jouw prestatie is het resultaat van hard werken en toewijding. Dit is een mijlpaal waar je altijd trots op kunt zijn.
 14. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook waardevolle levenslessen geleerd. Ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet, want je hebt alle tools om te slagen.
 15. Proficiat met het behalen van je diploma! Jouw prestatie is een bron van inspiratie voor anderen. We zijn ervan overtuigd dat je in de toekomst nog veel meer zult bereiken.
 16. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Je hebt laten zien dat je vastberaden bent en in staat bent om obstakels te overwinnen. Dit is een moment om te vieren en te genieten van je welverdiende succes.
 17. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je schooldiploma! Je hebt niet alleen kennis opgedaan, maar ook karakter gevormd. Dit is een prestatie waar je met trots op kunt terugkijken.
 18. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding vruchten afwerpen. Dit is het begin van een nieuwe fase, en we kijken uit naar de geweldige dingen die je zult bereiken.
 19. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw inzet heeft geleid tot dit succes. Nu kun je met vertrouwen de volgende stappen in je leven zetten.
 20. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je schooldiploma! Je hebt laten zien dat je niet alleen slim bent, maar ook volhardend en vastberaden. Dit is een prestatie om te vieren en te koesteren.
 21. Proficiat met het succesvol afronden van je studie! Je hebt laten zien dat je klaar bent voor de wereld buiten de schoolbanken. Geniet van dit moment en weet dat de toekomst vol mogelijkheden ligt.
 22. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw toewijding aan je studie is bewonderenswaardig. Nu is het tijd om je vleugels uit te slaan en de wereld te laten zien wat je kunt bereiken.
 23. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen academische kennis vergaard, maar ook waardevolle levensvaardigheden ontwikkeld. Dit is een belangrijke stap naar een succesvolle toekomst.
 24. Proficiat met het behalen van je schooldiploma! Je hebt bewezen dat je kunt excelleren en slagen, ongeacht de uitdagingen. We zijn trots op je en kijken uit naar de prachtige reis die voor je ligt.
 25. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Jouw doorzettingsvermogen en inzet hebben zich vertaald in dit geweldige resultaat. Dit is een prestatie die je altijd zult koesteren.

Meer felicitatie teksten

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal! Je hebt bewezen dat hard werken loont.”
 2. “Wat een prestatie! Je hebt je schooltijd succesvol afgerond. Gefeliciteerd!”
 3. “Een welverdiende felicitatie voor jouw excellente resultaten. Goed gedaan!”
 4. “Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een schat aan kennis. Van harte gefeliciteerd!”
 5. “Een diploma is de sleutel tot vele deuren van kansen. Gefeliciteerd met het openen van deze deur!”
 6. “Jouw vastberadenheid heeft zich vertaald in succes. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 7. “Een prestatie om trots op te zijn! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma.”
 8. “Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen heb je je doel bereikt. Van harte gefeliciteerd!”
 9. “Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase van je leven. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 10. “Een nieuwe deur opent zich naar een wereld vol mogelijkheden. Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal!”
 11. “Je toewijding aan je studie is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 12. “Gefeliciteerd met het overwinnen van alle uitdagingen die je onderweg tegenkwam. Je hebt het verdiend!”
 13. “Een nieuwe hoofdstuk begint nu. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van dit hoofdstuk van je leven!”
 14. “Met je diploma in de hand kun je de wereld veroveren. Gefeliciteerd met deze belangrijke stap!”
 15. “Je hebt laten zien dat niets je kan tegenhouden als je vastbesloten bent. Gefeliciteerd met je diploma!”
 16. “Je hebt jezelf overtroffen en nu wacht de wereld op jou. Gefeliciteerd met je prestatie!”
 17. “Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook wijsheid. Gefeliciteerd met je afstuderen!”
 18. “Je hebt de finishlijn bereikt en nu begint het echte avontuur. Gefeliciteerd met je afstuderen!”
 19. “Het is een eer om te zien hoe je bent gegroeid en je doelen hebt bereikt. Gefeliciteerd met je diploma!”
 20. “Je hebt laten zien dat doorzettingsvermogen de sleutel is tot succes. Gefeliciteerd met je afstuderen!”
 21. “Een nieuw hoofdstuk van je leven begint vandaag. Gefeliciteerd met je diploma!”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald cadeau om hem of haar te feliciteren met het behalen van een diploma van school, gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *