Geslaagd mok

Hoera, geslaagd! Een tekst die je erg vaak tegenkomt in de periode waarin de eindexamens op middelbare scholen worden gehouden. Een tekst die ook erg geschikt is voor op een mok die je cadeau kunt geven aan een kennis, vriend, vriendin of familielid die geslaagd is. Behalve voor je eindexamens in het voortgezet onderwijs, kun je ook geslaagd zijn voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Allemaal wel een felicitatie waard! Bekijk hieronder meer informatie over de prachtige geslaagd mok.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & mokken:

Mok geslaagd
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en mokken >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd mok geven om te feliciteren

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat geslaagd is en wil je hem of haar hier graag op een leuke, originele en persoonlijke manier mee feliciteren? Dan is het een leuk idee om hem of haar een geslaagd mok cadeau te geven. Deze zijn te koop in de winkel, bijvoorbeeld met snoep erin. In dat geval is de tekst op de mok vrij standaard. Je kunt er ook voor kiezen om een geslaagd mok te laten maken met daarop je eigen tekst.

Met een eigen tekst of foto

Wellicht laat je je hiervan weerhouden doordat je het lastig vindt om een originele en persoonlijke tekst te bedenken, maar dan hebben wij de oplossing voor je: lees de teksten op deze pagina eens rustig door, bekijk de voorbeelden van geslaagd mokken en kies iets uit waarvan jij denkt dat dit past bij de geslaagde voor wie het cadeau bedoeld is. Je geeft iemand die geslaagd is voor een opleiding natuurlijk een andere mok dan iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs.

Geslaagd mok
Geslaagd mok

Personaliseren

Lijkt het je leuk om een mok te personaliseren met een eigen foto? Geen probleem. Dat kan heel eenvoudig en snel via internet en wellicht heb je de mok zelfs morgen al in huis (afhankelijk van de website waarbij je bestelt). Je hoeft niet per se zelf een tekst te bedenken om origineel te zijn. Je kunt je natuurlijk wel laten inspireren en je eigen ontwerp en tekst creëren. Alles is mogelijk, succes gegarandeerd!

Voorbeeld teksten geslaagd mok:
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!
 • Hiep Hoi Ge-slaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Wat ben ik blij….
  met het goede nieuws!
  Een verdiende felicitatie
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaalde mok gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *