Geslaagd mok

Hoera, geslaagd! Een tekst die je erg vaak tegenkomt in de periode waarin de eindexamens op middelbare scholen worden gehouden. Een tekst die ook erg geschikt is voor op een mok die je cadeau kunt geven aan een kennis, vriend, vriendin of familielid die geslaagd is. Behalve voor je eindexamens in het voortgezet onderwijs, kun je ook geslaagd zijn voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Allemaal wel een felicitatie waard! Bekijk hieronder meer informatie over de prachtige geslaagd mok.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & mokken:

Mok geslaagd
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en mokken >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd mok geven om te feliciteren

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat geslaagd is en wil je hem of haar hier graag op een leuke, originele en persoonlijke manier mee feliciteren? Dan is het een leuk idee om hem of haar een geslaagd mok cadeau te geven. Deze zijn te koop in de winkel, bijvoorbeeld met snoep erin. In dat geval is de tekst op de mok vrij standaard. Je kunt er ook voor kiezen om een geslaagd mok te laten maken met daarop je eigen tekst.

Met een eigen tekst of foto

Wellicht laat je je hiervan weerhouden doordat je het lastig vindt om een originele en persoonlijke tekst te bedenken, maar dan hebben wij de oplossing voor je: lees de teksten op deze pagina eens rustig door, bekijk de voorbeelden van geslaagd mokken en kies iets uit waarvan jij denkt dat dit past bij de geslaagde voor wie het cadeau bedoeld is. Je geeft iemand die geslaagd is voor een opleiding natuurlijk een andere mok dan iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs.

Geslaagd mok
Geslaagd mok

Personaliseren

Lijkt het je leuk om een mok te personaliseren met een eigen foto? Geen probleem. Dat kan heel eenvoudig en snel via internet en wellicht heb je de mok zelfs morgen al in huis (afhankelijk van de website waarbij je bestelt). Je hoeft niet per se zelf een tekst te bedenken om origineel te zijn. Je kunt je natuurlijk wel laten inspireren en je eigen ontwerp en tekst creëren. Alles is mogelijk, succes gegarandeerd!

Voorbeeld teksten geslaagd mok:
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!
 • Hiep Hoi Ge-slaagd
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Wat ben ik blij….
  met het goede nieuws!
  Een verdiende felicitatie
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!

Meer geslaagd teksten (voor op een mok)

 1. Felicitaties:
  • Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal! Je hebt het verdiend.
  • Van harte gefeliciteerd met het succes dat je hebt behaald. Jouw inzet is bewonderenswaardig.
 2. Spreuken en Motivatie:
  • “Succes komt niet vanzelf. Het is het resultaat van hard werken, toewijding en de moed om door te zetten, zelfs als het moeilijk wordt.”
  • “Een nieuw hoofdstuk begint niet alleen met het omslaan van de pagina, maar ook met de overtuiging dat je het kunt schrijven. Jij hebt dat gedaan. Gefeliciteerd!”
 3. Reflectie op Inspanning:
  • Vandaag is de beloning voor al die nachten van studeren, de opofferingen en de uren van toewijding. Het is het waard geweest.
  • Achter elk succes schuilt een verhaal van volharding. Jouw verhaal is er een van vastberadenheid en doorzettingsvermogen.
 4. Toekomst en Kansen:
  • Nu de deuren van nieuwe mogelijkheden zich openen, herinner jezelf eraan dat dit slechts het begin is van een opwindend avontuur. Geniet van het moment en kijk uit naar wat er komen gaat.
  • Jouw diploma is niet alleen een certificaat; het is een sleutel tot nieuwe kansen en een toekomst vol belofte. Maak er het beste van!
 5. Dankbaarheid en Ondersteuning:
  • Achter elke geslaagde persoon staan anderen die hebben geholpen, gesteund en geloofd. Vergeet niet om hen te bedanken voor hun bijdrage aan jouw succes.
  • Een succesvolle reis wordt vaak gevoed door de steun van vrienden, familie en mentoren. Bedank hen voor hun liefde en begeleiding.
 6. Levenslessen:
  • Het pad naar succes is zelden rechtlijnig. Het bevat bochten, hobbels en zelfs enkele tegenslagen. Maar elk obstakel heeft je sterker gemaakt. Blijf groeien.
  • Onthoud dat falen niet het einde is, maar een leermoment. Jij hebt bewezen dat je kunt opstaan en doorgaan. Dat is de ware definitie van slagen.
 7. Feest en Vreugde:
  • Laat de vreugde van vandaag een herinnering zijn voor morgen. Het vieren van successen is net zo belangrijk als het behalen ervan. Geniet van dit moment van triomf!
  • Dans alsof niemand kijkt, lach alsof niemand luistert. Vier je succes op een manier die weerspiegelt hoe ver je bent gekomen.
 8. Toekomstige Inspiratie:
  • Je hebt bewezen dat je obstakels kunt overwinnen en doelen kunt bereiken. Neem deze vastberadenheid mee naar de toekomst, waar nog meer uitdagingen en triomfen op je wachten.
  • Nu je de top hebt bereikt, laat jezelf niet stoppen. Blijf streven naar grootsheid en wees de architect van je eigen succesverhaal.

Dit zijn slechts voorbeelden, je kunt ze aanpassen aan de persoonlijke context van de geslaagde persoon en de relatie die je met hen hebt. Of het nu gaat om een vriend, familielid of collega, het delen van oprechte woorden van waardering en aanmoediging zal zeker gewaardeerd worden.

Meer leuke teksten voor op een mok:

Het is tijd om te vieren, om te stralen en te pronken, want jij bent geslaagd! Met volharding, doorzettingsvermogen en een flinke dosis moed heb je je doel bereikt en de wereld staat nu aan je voeten. Dit is jouw moment om te schitteren, om de vruchten te plukken van al je harde werk en toewijding.

Denk eens terug aan de dagen waarop de weg misschien hobbelig leek, waarop de uitdagingen overweldigend waren. Maar jij bleef standvastig, je liet je niet ontmoedigen door tegenslagen en obstakels. Je hebt bewezen dat je kunt doorzetten, dat je kunt triomferen, en nu ben je hier – klaar om de wereld te veroveren.

Herinner jezelf eraan dat succes niet komt zonder inspanning. Het is de som van kleine overwinningen, van stap voor stap vooruitgang boeken. Net zoals elke druppel water uiteindelijk een oceaan vormt, hebben jouw inspanningen geleid tot deze prachtige triomf. Dus wees trots op jezelf, wees dankbaar voor de reis die je hebt afgelegd en weet dat dit slechts het begin is van nog veel meer grootsheid.

Onthoud ook dat succes niet alleen gaat over prestaties op papier, maar ook over de groei die je hebt doorgemaakt als persoon. Misschien heb je nieuwe vriendschappen gesloten, heb je je passies ontdekt of heb je waardevolle lessen geleerd die je voor altijd zult koesteren. Al deze ervaringen hebben je gevormd en verrijkt, en ze zullen je begeleiden op je verdere reis.

Laat deze mok een symbool zijn van je triomf, een herinnering aan je kracht en doorzettingsvermogen. Telkens wanneer je een slok neemt, herinner jezelf eraan hoe ver je bent gekomen en hoe helder je toekomst schijnt. En vergeet niet om te genieten van dit moment, om te omhelzen en te vieren met degenen die van je houden en je hebben gesteund op deze reis.

Gefeliciteerd, afstudeerder! Je bent een inspiratie voor ons allemaal en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft. Blijf dromen, blijf streven en blijf geloven in jezelf, want de wereld ligt aan je voeten. En onthoud altijd, wat er ook gebeurt, dat je trots mag zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt. Op naar nog meer succes en avonturen!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaalde mok gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *