Geslaagd taart

Er zijn diverse manieren om te vieren dat iemand geslaagd is. Een feestje geven is één van die manieren. Wanneer je geslaagd bent voor eindexamens, een vervolgopleiding, rijbewijs of motorrijbewijs dan is dat iets om trots op te zijn. Je deelt dit vrolijke nieuws dan ook het liefst met zoveel mogelijk mensen in je omgeving. Afhankelijk waarvoor je geslaagd bent, kun je een klein of een groot feest geven. Daar hoort altijd een geslaagd taart bij! Bekijk hieronder meer informatie over de geslaagd taarten, teksten en leuke kaartjes om hem of haar te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd taart
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en taarten >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd taart

Nodig je veel of juist weinig kennissen, vrienden, vriendinnen en familie uit? Dat is helemaal aan jou, daar kunnen we je niet bij helpen. We kunnen je wel helpen bij het bedenken van leuke ideeën voor je geslaagd feest. Een geslaagd taart kun je kopen in de winkel, kant en klaar en in diverse smaken. Maar je kunt ook zelf gebak laten maken. Deze kan dan voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijke geslaagd taart kopen?

Het maken van taarten is tegenwoordig helemaal in en veel mensen doen dit zelf. Op internet zijn diverse ideeën en voorbeelden te vinden van de meest creatieve taarten voor diverse gelegenheden. Ook op deze pagina vind je voorbeelden van mooi geslaagd gebak. Zie je een leuke variant die jij ook wel zou willen voor je geslaagd feest? Bestel deze dan. Misschien krijg je door alle voorbeelden van geslaagd gebak wel heel veel inspiratie en laat je een taart naar eigen idee maken. Of je bakt zelf een mooie geslaagd cake of slagroomtaart. Alles is mogelijk! Op een geslaagd taart kan ook een mooie, originele en persoonlijke tekst.

Geslaagd taart
Geslaagd taart

Geslaagd taart als cadeautje

Ook als je zelf niet ergens voor geslaagd bent, kun je een geslaagd taart bestellen. Je kunt deze dan cadeau doen aan een kennis, vriend, vriendin of familielid die ergens voor geslaagd is, en met een beetje mazzel geniet je er nog een beetje van mee doordat jou een stukje wordt aangeboden. 😉

Teksten voor op een geslaagd taart:
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met jou diploma en afstuderen.
 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Hoera, je bent geslaagd
  je hebt het keurig gedaan.
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Je komt naar school om van alles te leren en later af te studeren
  Dit heb jij gedaan met moed en kracht, maar ik had dan ook niet anders van je verwacht.
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaalde taart gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *