Geslaagd taart

Er zijn diverse manieren om te vieren dat iemand geslaagd is. Een feestje geven is één van die manieren. Wanneer je geslaagd bent voor eindexamens, een vervolgopleiding, rijbewijs of motorrijbewijs dan is dat iets om trots op te zijn. Je deelt dit vrolijke nieuws dan ook het liefst met zoveel mogelijk mensen in je omgeving. Afhankelijk waarvoor je geslaagd bent, kun je een klein of een groot feest geven. Daar hoort altijd een geslaagd taart bij! Bekijk hieronder meer informatie over de geslaagd taarten, teksten en leuke kaartjes om hem of haar te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd taart
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en taarten >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd taart

Nodig je veel of juist weinig kennissen, vrienden, vriendinnen en familie uit? Dat is helemaal aan jou, daar kunnen we je niet bij helpen. We kunnen je wel helpen bij het bedenken van leuke ideeën voor je geslaagd feest. Een geslaagd taart kun je kopen in de winkel, kant en klaar en in diverse smaken. Maar je kunt ook zelf gebak laten maken. Deze kan dan voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijke geslaagd taart kopen?

Het maken van taarten is tegenwoordig helemaal in en veel mensen doen dit zelf. Op internet zijn diverse ideeën en voorbeelden te vinden van de meest creatieve taarten voor diverse gelegenheden. Ook op deze pagina vind je voorbeelden van mooi geslaagd gebak. Zie je een leuke variant die jij ook wel zou willen voor je geslaagd feest? Bestel deze dan. Misschien krijg je door alle voorbeelden van geslaagd gebak wel heel veel inspiratie en laat je een taart naar eigen idee maken. Of je bakt zelf een mooie geslaagd cake of slagroomtaart. Alles is mogelijk! Op een geslaagd taart kan ook een mooie, originele en persoonlijke tekst.

Geslaagd taart
Geslaagd taart

Geslaagd taart als cadeautje

Ook als je zelf niet ergens voor geslaagd bent, kun je een geslaagd taart bestellen. Je kunt deze dan cadeau doen aan een kennis, vriend, vriendin of familielid die ergens voor geslaagd is, en met een beetje mazzel geniet je er nog een beetje van mee doordat jou een stukje wordt aangeboden. 😉

Teksten voor op een geslaagd taart:
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met jou diploma en afstuderen.
 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Hoera, je bent geslaagd
  je hebt het keurig gedaan.
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Je komt naar school om van alles te leren en later af te studeren
  Dit heb jij gedaan met moed en kracht, maar ik had dan ook niet anders van je verwacht.
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is jouw afstudeer dag!

Mooie felicitatie teksten bij geslaagd (voor bij de taart)

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je harde werk en toewijding hebben zich echt uitbetaald. Geniet van dit welverdiende succes en kijk vol vertrouwen uit naar de volgende spannende hoofdstukken in je leven.
 2. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je hebt bewezen dat doorzettingsvermogen en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes. We zijn zo trots op alles wat je hebt bereikt.
 3. Proficiat met het behalen van je diploma! Jouw inzet en toewijding hebben zich vertaald in deze prachtige mijlpaal. Je hebt een heldere toekomst voor je, en we kijken ernaar uit om te zien wat je allemaal zult bereiken.
 4. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden voor het leven. De wereld ligt aan je voeten, en we zijn er zeker van dat je het ver zult schoppen. Ga ervoor!
 5. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen laten zien dat je academisch bekwaam bent, maar ook dat je vastberaden bent om je doelen te bereiken. Dit is slechts het begin van een opwindende reis vol mogelijkheden.
 6. Wat een fantastische prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Jouw doorzettingsvermogen en inzet zijn bewonderenswaardig. Geniet van dit moment, want je hebt het verdiend!
 7. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat hard werken en vasthoudendheid de sleutels zijn tot succes. We zijn zo blij voor je en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 8. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Dit is een bewijs van je toewijding en toewijding aan je opleiding. We wensen je veel succes in alles wat je doet en kijken uit naar je toekomstige prestaties.
 9. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je in staat bent om obstakels te overwinnen en successen te boeken. Dit is een belangrijke mijlpaal, en we zijn er zeker van dat er nog veel meer in het verschiet ligt voor jou.
 10. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je hebt laten zien dat je niet alleen intelligent bent, maar ook vastberaden om je doelen te bereiken. We zijn trots op je en kijken uit naar je toekomstige prestaties.
 11. Proficiat met het behalen van je diploma! Dit is een bekroning op al je harde werk en toewijding. Je bent klaar voor de volgende fase van je leven, en we zijn ervan overtuigd dat je alles zult bereiken wat je maar wilt.
 12. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Je hebt laten zien dat je kunt excelleren in zowel studie als toewijding. Deze prestatie opent de deur naar eindeloze mogelijkheden, en we zijn enthousiast om te zien waar je naartoe gaat.
 13. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt hard gewerkt en het is geweldig om te zien dat al je inspanningen vruchten afwerpen. Dit is een moment om te vieren en trots te zijn op jezelf.
 14. Wat een fantastische prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en toewijding kunt bereiken wat je maar wilt. We zijn blij voor je en kijken uit naar je toekomstige successen.
 15. Proficiat met het behalen van je diploma! Dit is het resultaat van je toewijding, toewijding en doorzettingsvermogen. Je hebt een belangrijke mijlpaal bereikt, en we zijn ervan overtuigd dat dit slechts het begin is van vele geweldige prestaties.
 16. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Jouw vastberadenheid heeft zich vertaald in dit prachtige moment. We wensen je alle succes in de wereld terwijl je je reis vervolgt en nieuwe doelen nastreeft.
 17. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je in staat bent om met succes uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken. Geniet van dit moment en kijk met vertrouwen naar de toekomst.
 18. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je hebt laten zien dat je toegewijd bent aan je educatie, en nu pluk je de vruchten van al je harde werk. We zijn trots op je!
 19. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je niet alleen intelligent bent, maar ook vastberaden en hardwerkend. Dit is een prestatie om te vieren, en we kijken uit naar de vele successen die nog komen gaan.
 20. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Je hebt laten zien dat je kunt uitblinken in je academische inspanningen. We feliciteren je met dit prachtige resultaat en kijken uit naar wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 21. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt met succes de uitdagingen van je opleiding overwonnen en bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase van je leven. We zijn trots op je prestaties!
 22. Wat een fantastische prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Geniet van dit moment en weet dat je een heldere toekomst tegemoet gaat.

Meer teksten

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Geniet van het succes!”
 2. “Je hebt bewezen dat hard werken vruchten afwerpt. Proficiat met het slagen!”
 3. “Een welverdiende felicitatie voor je ongelofelijke prestatie. Op naar de volgende mijlpaal!”
 4. “Gefeliciteerd met het behalen van je examen. Je hebt het echt verdiend!”
 5. “Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen!”
 6. “Je inzet en doorzettingsvermogen hebben zich uitbetaald. Gefeliciteerd met je succesvolle examen!”
 7. “Het is tijd om te vieren! Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 8. “Een toast op jou en je succes! Gefeliciteerd met het slagen voor je examen!”
 9. “Je hebt laten zien dat je klaar bent voor de volgende stap. Van harte gefeliciteerd!”
 10. “Geweldig werk! Je bent geslaagd voor je examen. Dat verdient een feestje!”
 11. “Je vastberadenheid heeft je gebracht waar je nu bent. Gefeliciteerd met het slagen!”
 12. “Een dikke proficiat met het behalen van je examen. Je hebt het fantastisch gedaan!”
 13. “Je bent een inspiratie voor ons allen. Gefeliciteerd met het slagen voor je examen!”
 14. “Een geweldige prestatie verdient een geweldige felicitatie. Gefeliciteerd met je examensucces!”
 15. “Je hebt laten zien dat niets je kan tegenhouden. Gefeliciteerd met je examenresultaten!”
 16. “Een welverdiende felicitatie voor je uitzonderlijke inzet. Gefeliciteerd met het slagen!”
 17. “Bravo! Je hebt je examens met vlag en wimpel doorstaan. Gefeliciteerd!”
 18. “Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende uitdaging. Van harte gefeliciteerd met het slagen!”
 19. “Gefeliciteerd met het behalen van je examen. Je hebt jezelf overtroffen!”
 20. “Wat een prestatie! Gefeliciteerd met je succesvolle examenresultaten!”
 21. “Je vastberadenheid en toewijding hebben zich uitbetaald. Gefeliciteerd met je examensucces!”
 22. “Een enorme felicitatie voor je buitengewone prestatie. Geniet van dit moment!”
 23. “Je hebt het gedaan! Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 24. “Een applaus voor jou en je harde werk. Gefeliciteerd met het slagen!”
 25. “Je hebt laten zien wat echte vastberadenheid betekent. Van harte gefeliciteerd!”
 26. “Je bent een ware kampioen. Gefeliciteerd met je examensucces!”
 27. “Gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je hebt het verdiend!”
 28. “Een welverdiende felicitatie voor je toewijding en doorzettingsvermogen. Proficiat!”
 29. “Je hebt het gemaakt! Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 30. “Een hartelijke felicitatie voor je buitengewone prestatie. Geniet ervan!”
 31. “Je hebt jezelf overtroffen. Gefeliciteerd met het slagen voor je examen!”
 32. “Een geweldig resultaat verdient een geweldige felicitatie. Gefeliciteerd met je succes!”
 33. “Wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 34. “Je bent een ster. Gefeliciteerd met je examensucces!”
 35. “Gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je hebt het fantastisch gedaan!”
 36. “Een welverdiende felicitatie voor je inzet en toewijding. Geniet van dit moment!”
 37. “Je hebt laten zien wat mogelijk is. Gefeliciteerd met je examensucces!”
 38. “Een toast op jou en je prestaties! Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 39. “Je hebt bewezen dat doorzettingsvermogen loont. Gefeliciteerd met het slagen!”
 40. “Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen. Je hebt het verdiend!”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaalde taart gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *