Geslaagd diploma

Ieder jaar liggen de winkels er weer vol mee: kaarten en cadeautjes ter ere van het behalen van een diploma. Je kunt iemand die geslaagd is voor zijn of haar diploma feliciteren door een kaartje te sturen. En als het iemand is die je goed kent en waar je een goede band mee hebt, of wanneer er een feestje gegeven wordt door de geslaagde in kwestie, dan is het leuk om een cadeautje bij de kaart te geven. Lees hieronder verder over het feliciteren van iemand die zijn of haar diploma heeft behaald.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd voor een diploma kaartjes en cadeaus >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd diploma

Je bepaalt zelf of je een kleine of grote attentie geeft, het gaat uiteindelijk om het gebaar. Als je iemand kent die examen doet en hier wellicht voor zal slagen en zijn of haar diploma zal halen, is het verstandig om op tijd op zoek te gaan naar een geschikte felicitatie. Wanneer de uitslagen eenmaal bekend zijn, loopt het uiteraard storm op de wenskaarten en cadeautjes ter ere van geslaagd diploma. Om te voorkomen dat er niets leuks meer te vinden is, kun je er het best op tijd bij zijn.

Je kunt een kaart of cadeau uitzoeken dat volledig naar eigen wens is. Via internet zijn kaarten en cadeaus ook te personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van de geslaagde persoon.

Kaartje geslaagd met tekst
Bron: Greetz

Teksten voor een diploma

Ook zijn er diverse teksten te vinden om in een kaart te schrijven voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar diploma. Vind je het lastig om zelf een tekst te bedenken? Neem dan de tijd om de teksten op deze pagina eens rustig door te lezen, wellicht zit er een geschikte tekst tussen. Kun je niet kiezen? Laat je dan inspireren en creëer alsnog zelf een unieke, originele en persoonlijke tekst geslaagd diploma.

Iemand die zijn of haar diploma behaald heeft, is hier trots op en er is niets leuker dan felicitaties ontvangen. Of je nu een kaartje stuurt of een cadeautje geeft, het gebaar zal hoe dan ook gewaardeerd worden.

Geslaagd diploma
Geslaagd diploma

Voorbeeld teksten geslaagd diploma:

 • Hoera, je bent geslaagd
  je hebt het keurig gedaan
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat níet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Super goed gedaan.
  Papa en Mama zijn trots op je!
 • Laat je zorgen voor morgen
  want vandaag is een dag
  waarop je heerlijk feesten mag!
 • Hiep Hoi kanjer,
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou afstuderen.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!

Meer felicitatie teksten voor het behalen van een diploma

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je welverdiende diploma! Jouw toewijding, inzet en harde werk hebben hun vruchten afgeworpen. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook de vaardigheden en het doorzettingsvermogen getoond die nodig zijn voor succes. Deze mijlpaal is een bevestiging van je vastberadenheid en een startpunt voor een veelbelovende toekomst. Bravo!
 2. Een oprecht proficiat met het behalen van je diploma! Jouw academische reis is bekroond met succes, en je hebt bewezen dat je in staat bent om met toewijding en intelligentie doelen te bereiken. Dit is niet alleen een afsluiting van een hoofdstuk, maar ook de opening van deuren naar nieuwe mogelijkheden. Geniet van dit moment en wees trots op jezelf!
 3. Gefeliciteerd, afgestudeerde! Je hebt het gedaan! Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een schat aan kennis en ervaring vergaard. Dit is het resultaat van jouw vastberadenheid en het vermogen om obstakels te overwinnen. Moge de komende hoofdstukken van je leven net zo succesvol en lonend zijn als dit academische hoofdstuk. Trots op jou!
 4. Bravo met het behalen van je diploma! Jouw prestatie is als een schitterend kunstwerk dat de inspanning en toewijding weerspiegelt die je in je studie hebt gestoken. Je hebt niet alleen kennis opgedaan, maar ook vriendschappen gesmeed en herinneringen gemaakt. Dit diploma is een testament van je capaciteiten en een sleutel tot een veelbelovende toekomst. Geniet van dit succes en wees trots op jezelf!
 5. Proficiat met het voltooien van je studie en het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je met vastberadenheid en toewijding obstakels kunt overwinnen. Dit is niet alleen een academische prestatie, maar ook een persoonlijke triomf. Moge dit diploma de deur openen naar talloze kansen en avonturen. Goed gedaan!
 6. Van harte gefeliciteerd met je diploma! Je hebt niet alleen geleerd uit boeken, maar ook waardevolle levenslessen opgedaan. Jouw vermogen om te groeien en te leren is bewonderenswaardig. Dit diploma is het bewijs van je doorzettingsvermogen en intelligentie. Op naar nieuwe uitdagingen en successen!
 7. Een welgemeende felicitatie met het behalen van je diploma! Jouw prestatie is het resultaat van toewijding, inzet en vastberadenheid. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter gevormd. Dit is een belangrijke mijlpaal op je reis naar succes. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!
 8. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw vasthoudendheid en toewijding hebben zich vertaald in dit geweldige succes. Dit diploma opent de deur naar nieuwe kansen en uitdagingen. Moge de toekomst gevuld zijn met nog meer prestaties en vervulling van je dromen. Trots op jou!
 9. Bravo met het voltooien van je studie en het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen academische kennis verworven, maar ook levensvaardigheden ontwikkeld die je zullen begeleiden op je verdere reis. Dit is een moment om te vieren en te reflecteren op je ongelooflijke prestatie. Op naar een stralende toekomst!
 10. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je welverdiende diploma! Je hebt niet alleen aangetoond dat je academisch bekwaam bent, maar ook dat je de discipline en toewijding hebt om je doelen te bereiken. Moge dit succes slechts het begin zijn van een schitterende carrière en een vervullend leven. Goed gedaan!
 11. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je niet alleen intelligent bent, maar ook veerkrachtig en vastberaden. Jouw academische reis is gevuld met groei, uitdagingen en uiteindelijk triomf. Dit is een moment om te vieren en te koesteren. Op naar nieuwe hoogten!
 12. Een welgemeende felicitatie met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen je academische doelen bereikt, maar ook de basis gelegd voor een veelbelovende toekomst. Moge dit succes slechts het begin zijn van een reeks geweldige prestaties. Je hebt het verdiend, afgestudeerde!
 13. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben je naar dit moment geleid. Dit diploma vertegenwoordigt niet alleen een academische prestatie, maar ook een persoonlijke groei. Moge je toekomst gevuld zijn met nog meer succes en vreugdevolle momenten. Op naar nieuwe avonturen!
 14. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je welverdiende diploma! Jouw inzet en toewijding hebben zich vertaald in dit prachtige succes. Dit is een tijd om trots te zijn op jezelf en te kijken naar de spannende mogelijkheden die voor je liggen. Goed gedaan, afgestudeerde!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *