Geslaagd hoedje

Ieder mensenleven kent mijlpalen. Eén van die mijlpalen die vrijwel iedereen minstens één keer in zijn of haar leven meemaakt, is het slagen voor eindexamens op de middelbare school. Natuurlijk kun je ook voor andere dingen slagen, bijvoorbeeld voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Als je ergens voor geslaagd bent, ben je trots. Je deelt dit heuglijke nieuws graag met zoveel mogelijk mensen en vindt het vast fijn als je kennissen, vrienden, vriendinnen en familie blij zijn voor jou. Op school kun je een geslaagd hoedje opzetten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier geslaagd kaarten en meer >>

Geslaagd hoedje

Wanneer iemand in je omgeving geslaagd is, dan verdient hij of zij wel een felicitatie. Er zijn diverse wenskaarten en cadeautjes te vinden voor iemand die geslaagd is. Misschien wordt er ook een feest gegeven. In dat geval is het leuk om voor het feest toepasselijke attributen te verzamelen. Denk hierbij aan een leuke vlag geslaagd, slingers geslaagd en een geslaagd hoedje. Een geslaagd hoedje kan worden gedragen door degene die geslaagd is voor zijn of haar examens of voor iets anders.

Diploma hoed kaart
Bron: Greetz

Hoedje kopen

Hij of zij staat tijdens het feest in het middelpunt van de belangstelling. Iedereen kan zien dat hij of zij geslaagd is. Natuurlijk zijn er diverse geslaagd hoedjes. Neem maar eens een kijkje tussen de voorbeelden. Je kunt geslaagd hoedjes kopen in de winkel, maar mocht je een beetje creatief zijn dan kun je natuurlijk ook zelf een geslaagd hoedje in elkaar knutselen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Er zijn hoedjes in verschillende soorten en maten, in verschillende kleuren en met diverse teksten en quotes.

Geslaagd hoedje
Geslaagd hoedje

Met een mooie passende tekst

Welk hoedje geslaagd past volgens jou het best bij de geslaagde in kwestie? Kies een leuke uit, personaliseer deze eventueel door er zelf nog iets leuks op te schrijven en het feest kan beginnen! Het is ook mogelijk om meerdere geslaagd hoedjes aan te schaffen. Dan geef je alle genodigden op het feest er eentje om het feest met de geslaagde mee te vieren. Succes gegarandeerd!

Voorbeeld teksten voor op een geslaagd hoedje:

 • Hoera, je bent klaar met school.
  je hebt het keurig gedaan.
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgestudeerd!
 • BAM, In the pocket!
 • Ik ben afgestudeerd. Feesten maar!
 • Ik heb mijn diploma op zak, nu snel aan de bak.
 • Zie je deze hoed? Dat betekent dat ik ben afgestudeerd.
 • Onder deze hoed zit een slimme vent.
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat níet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!

Meer leuke felicitatie teksten bij geslaagd

 1. Gefeliciteerd, kanjer! Met stralende ogen en een glimlach van oor tot oor, feliciteer ik je met dit prachtige succes, hoor! Je hebt het examen doorstaan, de finishlijn gehaald, op naar nieuwe avonturen, waar het leven straalt!
 2. Hoera, geslaagd met glans! Een driewerf hoera, een vreugdedans, je hebt het examen gehaald, een echte kans! Geslaagd met glans, met trots en eer, jij bent de ster van deze bijzondere sfeer!
 3. Van harte gefeliciteerd met je succes! Met een glimlach van oor tot oor, feliciteer ik je met dit geweldige doorzettingsvermogen, hoor! Geslaagd ben je, een prestatie zo fijn, op naar de volgende uitdaging, dat zal ook prachtig zijn!
 4. Proficiat met dit geweldige resultaat! Een dikke proficiat voor dit prachtige resultaat, je hebt het examen doorstaan, dat staat! Je mag trots zijn op jezelf, op alles wat je doet, want jij bent geweldig en dat doet goed!
 5. Geslaagd, een mijlpaal in je leven! Een mijlpaal bereikt, een examen doorstaan, je hebt laten zien dat je het aankunt, zelfs de zwaarste banen. Geslaagd, een titel die je nu mag dragen, moge je toekomst stralen en slagen!
 6. Bravo, doorzetter! Een welgemeende bravo, je bent een doorzetter, geen obstakel te groot, jij komt er wel, altijd beter! Geslaagd met vlag en wimpel, een prestatie zo fijn, nu mag je ontspannen, dat zal welverdiend zijn!
 7. Gefeliciteerd met je welverdiende succes! Met een hart vol trots en vreugd, feliciteer ik je met deze welverdiende deugd. Geslaagd ben je, met glans en pracht, op naar de toekomst, waar alles op je wacht!
 8. Hoera, je hebt het gedaan! Een hoera, een juich, je hebt het gedaan! Geslaagd met flair, als een echte zwaan. Op naar de volgende uitdaging, vol goede moed, je hebt laten zien dat je alles aankunt, zo goed!
 9. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Een welgemeende felicitatie voor dit mooie resultaat, je hebt het examen doorstaan, zonder kwaad gestaat! Nu mag je stralen, genieten van het moment, want dit succes is groot, werkelijk excellent!
 10. Proficiat, je hebt het verdiend! Een welverdiende proficiat voor dit succes, je hebt het examen doorstaan, het was een proces. Nu mag je ontspannen, genieten van het moment, want dit succes is groots, werkelijk prominent!
 11. Geslaagd, een prestatie om trots op te zijn! Met trots en blijdschap, heel oprecht, feliciteer ik je met dit mooie gevecht. Geslaagd ben je, een prestatie om trots op te zijn, op naar de toekomst, met veel zonneschijn!
 12. Bravo, je hebt het gehaald! Een welgemeende bravo, je hebt het gehaald, het examen doorstaan, een overwinning behaald. Geslaagd met vlag en wimpel, een titel zo fijn, nu mag je genieten, ontspannen, dat zal welverdiend zijn!
 13. Gefeliciteerd, een nieuw hoofdstuk begint! Een felicitatie voor dit mooie moment, een nieuw hoofdstuk begint, vol vreugd en talent. Geslaagd ben je, een titel zo fijn, moge de toekomst stralen, vol zonneschijn!
 14. Van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend! Met een glimlach van trots en blijdschap, feliciteer ik je met dit mooie eindrapport, geen afgang! Geslaagd ben je, een prestatie zo fijn, nu mag je genieten, het zal een feest zijn!
 15. Hoera, een welverdiende felicitatie! Een welgemeende hoera voor dit welverdiende succes, je hebt gestreden en gewonnen, een waar huzarenstukje, echt, een prestatie zo straf. Op naar nieuwe hoogten, nieuwe avonturen, jij hebt het in je, dat zullen we blijven zien, in vele culturen!
 16. Gefeliciteerd, een mooie toekomst wacht! Een oprechte felicitatie voor dit prachtige resultaat, je hebt het examen doorstaan, zonder gelaat. Nu mag je vooruitkijken, naar een mooie toekomst, vol kansen en mogelijkheden, zo kun je alles omarmen, met lust!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald hoedje gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *