Geslaagd hoedje

Ieder mensenleven kent mijlpalen. Eén van die mijlpalen die vrijwel iedereen minstens één keer in zijn of haar leven meemaakt, is het slagen voor eindexamens op de middelbare school. Natuurlijk kun je ook voor andere dingen slagen, bijvoorbeeld voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Als je ergens voor geslaagd bent, ben je trots. Je deelt dit heuglijke nieuws graag met zoveel mogelijk mensen en vindt het vast fijn als je kennissen, vrienden, vriendinnen en familie blij zijn voor jou. Op school kun je een geslaagd hoedje opzetten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier geslaagd kaarten en meer >>

Geslaagd hoedje

Wanneer iemand in je omgeving geslaagd is, dan verdient hij of zij wel een felicitatie. Er zijn diverse wenskaarten en cadeautjes te vinden voor iemand die geslaagd is. Misschien wordt er ook een feest gegeven. In dat geval is het leuk om voor het feest toepasselijke attributen te verzamelen. Denk hierbij aan een leuke vlag geslaagd, slingers geslaagd en een geslaagd hoedje. Een geslaagd hoedje kan worden gedragen door degene die geslaagd is voor zijn of haar examens of voor iets anders.

Diploma hoed kaart
Bron: Greetz

Hoedje kopen

Hij of zij staat tijdens het feest in het middelpunt van de belangstelling. Iedereen kan zien dat hij of zij geslaagd is. Natuurlijk zijn er diverse geslaagd hoedjes. Neem maar eens een kijkje tussen de voorbeelden. Je kunt geslaagd hoedjes kopen in de winkel, maar mocht je een beetje creatief zijn dan kun je natuurlijk ook zelf een geslaagd hoedje in elkaar knutselen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Er zijn hoedjes in verschillende soorten en maten, in verschillende kleuren en met diverse teksten en quotes.

Geslaagd hoedje
Geslaagd hoedje

Met een mooie passende tekst

Welk hoedje geslaagd past volgens jou het best bij de geslaagde in kwestie? Kies een leuke uit, personaliseer deze eventueel door er zelf nog iets leuks op te schrijven en het feest kan beginnen! Het is ook mogelijk om meerdere geslaagd hoedjes aan te schaffen. Dan geef je alle genodigden op het feest er eentje om het feest met de geslaagde mee te vieren. Succes gegarandeerd!

Voorbeeld teksten voor op een geslaagd hoedje:

 • Hoera, je bent klaar met school.
  je hebt het keurig gedaan.
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgestudeerd!
 • BAM, In the pocket!
 • Ik ben afgestudeerd. Feesten maar!
 • Ik heb mijn diploma op zak, nu snel aan de bak.
 • Zie je deze hoed? Dat betekent dat ik ben afgestudeerd.
 • Onder deze hoed zit een slimme vent.
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat níet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald hoedje gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *