Geslaagd feestje

Ben jij geslaagd en wil je een feestje geven? Een aantal zaken mag je dan zeker niet vergeten. Naast het inkopen van drank en eten, is het meest belangrijke dat je vrienden gaat uitnodigen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Het meest wordt er gebruik gemaakt van een echte uitnodiging. Je kunt voor een geslaagd feestje verschillende standaard uitnodigingen gebruiken, en deze vervolgens helemaal persoonlijk maken met eigen foto’s en natuurlijk de datum en locatie van het feestje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en cadeaus voor een feestje >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd feestje

Wanneer je bent geslaagd op de middelbare school (VMBO, HAVO of VWO) zal je waarschijnlijk een ander soort feestje geven dan wanneer je bent geslaagd voor een Master of Bachelor. Ook kan het slagen voor een beroepsopleiding, rijbewijs of het promoveren reden zijn voor een groot feest. Je hebt immers iets moois te vieren.

Feest kaart geslaagd
Bron: Greetz

Geslaagd examenfeestje

Tijdens het inkopen doen van drank en eten moet je rekening houden met de wensen van je gasten. Komen er veel met de auto? Zorg dan voor voldoende frisdrank of alcoholvrij bier. Je wilt immers niet dat je gasten onder invloed terugrijden. Bij het maken van hapjes kun je dit zelf doen of het laten bezorgen door een cateraar. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het aantal gasten en je budget. Vaak zijn chips, toastjes, nootjes en een bittergarnituur ruim voldoende.

Geslaagd feestje
Geslaagd feestje

Uitnodigingen versturen geslaagd feestje

Wanneer de gasten aan het einde tegen je zeggen dat het een geslaagd feestje is, dan weet je dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. Wanneer je voor het eerst een feestje gaat organiseren loop je vaak tegen van alles aan waar je geen rekening mee hebt gehouden zoals extra glazen of plastic bekers, statafels of het plaatsen van een partytent in de tuin om ook de eventuele rokers een droge plek te bieden in de regen, of te beschermen tegen wind en kou. Mensen uitnodigen is het laatste wat je niet moet vergeten. Met de uitnodigingsteksten voor een geslaagd feestje doe je dat erg eenvoudig.

Voorbeelden uitnodigingsteksten:

 • Ik word professor! Drink je met mij mee, op zaterdag 2 juni vanaf 20.00 bij mij thuis: langestraat 1, postcode plaats
 • Je bent van harte uitgenodigd op mijn verjaardagsfeest, zaterdag 28 augustus. Laten we samen mijn diploma vieren.
 • Ik ben geslaagd en daarom vier ik op [datum] mijn feestje. Ik zou het leuk vinden als jij ook komt! Het begint om ..:.. tot ..:..
  Ik vertel niet wat we gaan doen, maar doe oude kleding aan. Je wordt thuisgebracht. Geintje, nee gekheid. Het is bij mij thuis.
  Laat even weten als je niet kunt komen op [tel nr.]
 • Lieve mensen,
  Ja, ja het is waar, geloven kan ik het nog niet, maar ik ben afgestudeerd.
  Om dit te vieren wil ik komende zomer op ……… een tuinfeest geven.
  Als bijdrage in de feestvreugde vraag ik jullie medewerking in de vorm van een hapje en een drankje,
  Laat je even weten of jullie komen?
  Met een lieve groet,
 • Op …. ben ik alweer gepromoveerd bij ons bedrijf. Tijd voor een groot feest!
  Vanaf 15:00 uur ben je welkom in de kantine. Daar is gezorgd voor een lekker drankje en hapje.
  Het feest duurt tot ongeveer 20:00 uur.
  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, laat dit dan even weten voor ….
  Groet
 • Naam Feestje
  Op zondag 12 april 2009 wordt ik 12 jaar!
  Ik wil jullie graag uitnodigen om dit met mij te vieren
  Jullie zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom op het feest bij ons thuis!
  Tot dan!
  Naam
 • Ik heb mijn Havo gehaald en omdat ik deze feestelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbij wil laten gaan organiseer ik op zondag 18 januari een spetterend feest. Vanaf 18.00 zijn jullie welkom in café ‘Drankje’.

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben zich vertaald in dit prachtige succes. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!
 2. Proficiat met het behalen van je examen! Je hebt bewezen dat hard werken en vastberadenheid leiden tot succes. Dit is slechts het begin van een veelbelovende toekomst.
 3. Gefeliciteerd! Jouw inzet en toewijding hebben geleid tot dit geweldige resultaat. Moge dit succes het pad verlichten naar nog meer prestaties en vreugde in de toekomst.
 4. Geslaagd! Wat een fantastische prestatie. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook laten zien dat je obstakels kunt overwinnen. Op naar nieuwe hoogten!
 5. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw harde werk en toewijding hebben zich uitbetaald. Dit is het moment om trots te zijn op jezelf en te genieten van je succes.
 6. Proficiat met het succesvol afronden van je examens! Je hebt niet alleen je intelligentie getoond, maar ook je vastberadenheid om je doelen te bereiken. Op naar de volgende fase van je leven!
 7. Geslaagd! Jouw prestatie is bewonderenswaardig. Je hebt laten zien dat je met toewijding en moed obstakels kunt overwinnen. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.
 8. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw vastberadenheid en inspanningen hebben vruchten afgeworpen. Dit is een moment om te vieren en te genieten van je succes.
 9. Proficiat met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen laten zien dat je kennis hebt vergaard, maar ook dat je de discipline hebt om je doelen te bereiken. Ga zo door!
 10. Geslaagd! Wat een prestatie! Je hebt niet alleen jezelf bewezen, maar ook laten zien dat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen. Van harte gefeliciteerd met dit succes.
 11. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw toewijding en inzet hebben geresulteerd in dit geweldige succes. Dit is het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk.
 12. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je examens! Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en focus obstakels kunt overwinnen. Moge dit slechts het begin zijn van vele andere overwinningen.
 13. Geslaagd! Je hebt niet alleen je examens doorstaan, maar ook jezelf overtroffen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Blijf streven naar succes!
 14. Proficiat met het behalen van je examen! Je hebt bewezen dat je met toewijding en moed elk doel kunt bereiken. Dit is een moment om te vieren en te genieten van je succes.
 15. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Op naar nieuwe avonturen en successen!
 16. Geslaagd! Je hebt niet alleen je studie afgerond, maar ook laten zien dat je klaar bent voor wat de toekomst te bieden heeft. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige succes.
 17. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden ontwikkeld die je verder zullen brengen. Blijf groeien en bloeien!
 18. Proficiat met het succesvol afronden van je examens! Jouw prestatie is een inspiratie voor anderen. Moge dit succes het begin zijn van een reeks prachtige ervaringen.
 19. Geslaagd! Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en toewijding je doelen kunt bereiken. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. De wereld ligt nu aan je voeten.
 20. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt laten zien dat je niet alleen intelligent bent, maar ook vastberaden en veerkrachtig. Blijf geloven in jezelf!
 21. Proficiat met het succesvol afronden van je examens! Je hebt niet alleen jezelf overtroffen, maar ook laten zien dat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen. Moge dit succes het begin zijn van een prachtige reis.
 22. Geslaagd! Jouw toewijding aan succes is bewonderenswaardig. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Blijf streven naar het beste, want de toekomst is van jou.
 23. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw harde werk en toewijding hebben zich vertaald in dit geweldige resultaat. Dit is een moment om te koesteren en te vieren.
 24. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid en inzet elk doel kunt bereiken. Moge dit succes het begin zijn van een periode vol vreugde en voldoening.
 25. Proficiat met het succesvol afronden van je examens! Jouw prestatie is een weerspiegeling van je toewijding en doorzettingsvermogen. Blijf streven naar succes in alles wat je doet.
 26. Geslaagd! Wat een geweldige prestatie. Je hebt niet alleen je examens doorstaan, maar ook bewezen dat je klaar bent voor de uitdagingen die nog komen. Van harte gefeliciteerd met dit succes.
 27. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter getoond. Moge dit succes het begin zijn van een periode vol groei en voldoening.
 28. Gefeliciteerd met het behalen van je examen! Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Blijf streven naar excellentie, want de wereld heeft mensen zoals jij nodig.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *