Geslaagd gefeliciteerd

Wanneer een kennis, vriend, vriendin of familielid van je ergens voor geslaagd is, wil je hem of haar natuurlijk graag feliciteren. Je kunt voor diverse dingen geslaagd zijn. Je kunt bijvoorbeeld geslaagd zijn voor je eindexamen, vervolgopleiding of rijbewijs. Dat is iets om trots op te zijn en daarom zeker een felicitatie waard. Ken je iemand die geslaagd is? Verras hem of haar dan met een originele geslaagd gefeliciteerd tekst.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd gefeliciteerd

Er zijn diverse manieren om iemand in je omgeving die geslaagd is hiermee te feliciteren. Je kunt diegene een wenskaartje geslaagd sturen of een cadeau geven. Afhankelijk van de persoon voor wie het cadeau bedoeld is, bepaal je of je voor een kleine attentie of een groter cadeau gaat. Groot is niet altijd beter, het gebaar zal al enorm worden gewaardeerd. Op deze website vind je diverse voorbeelden van geslaagd felicitaties.

Petje af
Bron: Greetz

Kaartje sturen om te feliciteren met zijn of haar diploma

Wenskaarten zijn er in alle soorten en maten en je kunt zelf kiezen of je een kaartje in de winkel koopt of dat je voor het gemak van bestellen via internet gaat. Via internet kun je een geslaagd kaartje makkelijk personaliseren, bijvoorbeeld met een foto. Ook kun je bij een kaartje die je via internet verstuurt vaak een cadeau kiezen die met het kaartje meegestuurd wordt. Denk hierbij aan een mooie tekstballon of een doos chocola. Je kunt de geslaagde kennis, vriend, vriendin of het familielid hiermee een groot plezier doen.

In een kaartje geslaagd gefeliciteerd of geslaagd felicitatie kun je diverse teksten schrijven.

Geslaagd gefeliciteerd kaartje
Geslaagd gefeliciteerd kaartje

De leukste teksten om te feliciteren

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van teksten en quotes waarmee je iemand die geslaagd is kunt feliciteren. Het is natuurlijk leuk om deze tekst wat persoonlijker te maken door er zelf nog wat woorden bij te schrijven. Laat je inspireren door de diverse voorbeelden en schrijf een tekst die past bij jou en de geslaagde.

Voorbeeld teksten gefeliciteerd:

 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat niet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!
 • Wat goed, het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.

Gefeliciteerd teksten bij het behalen van een diploma / geslaagd

 1. Hoera, geslaagd! *Met trots en vreugde wil ik je feliciteren met het behalen van dit prachtige succes. Je hebt bewezen dat doorzettingsvermogen en toewijding de sleutels tot succes zijn. Proficiat met het behalen van je diploma!
 2. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! *Een welverdiende felicitatie voor het succesvol afronden van je studie. Jouw harde werk en toewijding hebben zich vertaald in dit geweldige resultaat. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!
 3. Geslaagd, een stap naar de toekomst! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Dit is niet alleen een bevestiging van je academische prestaties, maar ook een stap naar een veelbelovende toekomst. Wees trots op jezelf!
 4. Bravo, je hebt het gedaan! *Een staande ovatie voor jou! Je hebt met succes alle uitdagingen overwonnen en je doelen bereikt. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Moge dit slechts het begin zijn van vele andere successen.
 5. Felicitaties, nu begint het echte avontuur! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden ontwikkeld die je zullen begeleiden op je reis door het leven. Veel succes met alles wat nog gaat komen!
 6. Well done, je hebt het waargemaakt! *Een oprechte felicitatie voor jouw prestatie. Je hebt niet alleen je studie voltooid, maar ook laten zien dat je vastberaden bent om te slagen. Wees trots op deze mijlpaal in je leven.
 7. Geslaagd met vlag en wimpel! *Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw inzet en toewijding hebben vruchten afgeworpen. Je mag trots zijn op dit prachtige resultaat. Op naar nieuwe avonturen en successen!
 8. Een diploma als beloning voor je inzet! *Geslaagd! Je hebt met toewijding en vastberadenheid gewerkt om dit moment te bereiken. Nu is het tijd om te vieren en te genieten van de vruchten van je harde werk. Van harte gefeliciteerd!
 9. Een geweldige prestatie om te vieren! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt laten zien dat je met toewijding en doorzettingsvermogen elk doel kunt bereiken. Dit is een geweldige prestatie om te vieren!
 10. Geslaagd, een resultaat om trots op te zijn! *Bravo! Je hebt bewezen dat je de uitdagingen van je studie aankon en met succes hebt voltooid. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Moge dit het begin zijn van een glansrijke carrière.
 11. Een nieuw hoofdstuk begint, gefeliciteerd! *Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Dit is het einde van een hoofdstuk en het begin van een nieuw avontuur. Moge de toekomst gevuld zijn met kansen en vreugdevolle momenten.
 12. Geslaagd, de wereld ligt aan je voeten! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt laten zien dat je vastberaden bent en dat je kunt excelleren. Nu begint een nieuw hoofdstuk waarin de wereld aan je voeten ligt. Ga ervoor!
 13. Felicitaties, een prestatie van formaat! *Een oprechte felicitatie voor het behalen van je diploma. Jouw prestatie is van formaat, en je verdient alle lof. Wees trots op jezelf en kijk vol vertrouwen uit naar de toekomst.
 14. Geslaagd, jouw doorzettingsvermogen siert je! *Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw doorzettingsvermogen en toewijding zijn bewonderenswaardig. Dit diploma is een erkenning van al je harde werk. Geniet van dit moment!
 15. Een diploma als bekroning op je inzet! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je inzet en toewijding hebben nu een prachtige bekroning gekregen. Dit is een moment om te vieren en te genieten van je succes.
 16. Bravo, je hebt het gehaald met glans! *Geslaagd met glans! Je hebt laten zien dat je niet alleen kunt studeren, maar ook kunt excelleren. Van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. Op naar nieuwe hoogten!
 17. Felicitaties, een bewijs van doorzettingsvermogen! *Een hartelijke felicitatie voor het behalen van je diploma. Dit is een tastbaar bewijs van je doorzettingsvermogen en toewijding. Je hebt het verdiend, en we zijn trots op je!
 18. Geslaagd, een succes om te koesteren! *Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Dit succes is het resultaat van je toewijding en harde werk. Koester dit moment en kijk vol vertrouwen naar wat de toekomst brengt.
 19. Een diploma als beloning voor je toewijding! *Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Jouw toewijding aan je studie heeft nu zijn vruchten afgeworpen. Dit diploma is de welverdiende beloning voor al je inzet.
 20. Geslaagd, een felicitatie waard! *Een oprechte felicitatie voor het behalen van je diploma. Je hebt laten zien dat je kunt excelleren en dat harde werk zijn vruchten afwerpt. Gefeliciteerd, en veel succes in de toekomst!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *