Geslaagden 2024

Iets wat ieder jaar weer terugkomt zijn de eindexamens op middelbare scholen in Nederland. Jaarlijks in de maanden mei en juni is het weer zwoegen en zweten voor vele scholieren tijdens de examens. Ze willen hier natuurlijk graag voor slagen en doen hun uiterste best hiervoor. Het wachten op de uitslag duurt vaak lang en is erg spannend. Geslaagd of niet geslaagd? Het is wachten op dat ene verlossende telefoontje… Voor de geslaagden, Gefeliciteerd! Bekijk hieronder meer over de geslaagden van 2024 om hem of haar te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagden 2020
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer voor 2024 >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagden in 2024

Ook in 2024 worden weer eindexamens gehouden. De geslaagden verdienen allemaal een leuke felicitatie. Heb jij kennissen, vrienden, vriendinnen of familieleden die examen moeten doen? Zo ja, dan kun je alvast op zoek naar een leuke felicitatie. Hier kun je niet vroeg genoeg over nadenken. Op deze pagina vind je diverse ideeën voor felicitaties aan de geslaagden. Het is mogelijk om een wenskaartje geslaagd te sturen, maar je kunt iemand ook een geslaagd cadeautje geven.

Kaart sturen naar geslaagden
Bron: Greetz

Kaartje sturen naar de geslaagden

Je bepaalt zelf hoe klein of groot dit cadeau(tje) moet zijn. Een zak snoep of een doos chocola is al een hele leuke geslaagd attentie, maar is een goede vriend, vriendin of familielid van je geslaagd, en heb je met hem of haar een hele goede band? Dan is het wellicht leuk om voor een wat groter of persoonlijker cadeau te gaan. Heb je nog geen idee aan wat voor cadeau je moet denken? Geen probleem, je hebt nog genoeg tijd om de ideeën op deze pagina eens rustig te bekijken.

Geslaagd 2024
Geslaagd 2024

Teksten geslaagden 2024

Voor ieder wat wils. Laat je inspireren en kies een leuke geslaagd felicitatie of geslaagd cadeau uit. Je vind op deze pagina ook teksten en quotes die van toepassing zijn op de geslaagden. Zit er een leuke tekst of quote tussen dan kun je deze bijvoorbeeld als basis gebruiken in een wenskaartje. Je kunt de tekst of quote aanvullen met wat persoonlijke woorden.

Voorbeeld teksten geslaagden 2024
 • Gefeliciteerd!
  Je prestatie vervult me met trots.
  Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou afstuderen.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!
 • Hiep Hoi kanjer,
  Zie je wel dat jij het ook kunt
  Dit papiertje is je van harte gegund!
 • ’t Is vandaag een groot feest!
  Er is nog nooit zo’n feest geweest
  We zingen en dansen met een blijde lach
  en wensen jou een fijne afstudeer dag!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat níet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je diploma met een lach!
 • Om je te feliciteren op deze bijzonder dag:
  Als de zon de dagen kleurt
  En al het kleine groeit en geurt
  Bedenk dan “dit is niet gewoon”
  De wereld is echt wonderschoon!

Meer geslaagd teksten voor 2024

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw harde werk en toewijding hebben zich vertaald in een welverdiend succes. Deze prestatie is een bewijs van jouw vastberadenheid en intelligentie. De wereld ligt nu aan je voeten, klaar om jouw talenten te omarmen.
 2. Een enorme felicitatie met het voltooien van deze belangrijke fase in je leven! Het behalen van je diploma is een mijlpaal die niet alleen getuigt van je academische bekwaamheid, maar ook van je vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Dit is slechts het begin van een opwindende reis die voor je ligt.
 3. Jouw vastberadenheid heeft zijn vruchten afgeworpen! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt bewezen dat je niet alleen in staat bent om uitdagingen aan te gaan, maar ook om ze te overwinnen met stijl en vastberadenheid. Ga met vertrouwen de toekomst tegemoet!
 4. Het is met groot genoegen dat we je feliciteren met het succesvol afronden van je examens! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook belangrijke levensvaardigheden ontwikkeld die je verder zullen brengen. Moge dit diploma de deuren openen naar een wereld van mogelijkheden en kansen.
 5. Jouw inzet en toewijding hebben geleid tot dit buitengewone resultaat. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Dit is niet alleen een erkenning van je academische prestaties, maar ook een weerspiegeling van je karakter en vasthoudendheid. De wereld verwelkomt nu een nieuwe professional met open armen.
 6. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Je intelligentie en doorzettingsvermogen hebben de weg vrijgemaakt voor succes. Dit diploma is een teken van jouw toewijding aan kennis en groei. Op naar nieuwe hoogten en uitdagingen!
 7. Een welverdiende felicitatie voor jouw uitmuntendheid in het behalen van je diploma. Je hebt bewezen dat hard werken en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes. Moge dit diploma slechts het begin zijn van een leven vol vervulling en prestaties.
 8. Bravo! Je hebt met glans je examens doorstaan en dat verdient alle lof. Je intelligentie en toewijding hebben je naar dit moment geleid. We kijken ernaar uit om te zien hoe je deze kennis en vaardigheden zult inzetten in de volgende fase van je leven.
 9. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vriendschappen gesmeed en waardevolle ervaringen opgedaan. Dit is een tijd om te vieren en te reflecteren op de reis die je hebt afgelegd om deze mijlpaal te bereiken.
 10. Jouw succes is een inspiratie voor iedereen om je heen. Gefeliciteerd met het voltooien van deze belangrijke fase in je academische reis. Moge dit diploma de sleutel zijn tot een veelbelovende toekomst vol mogelijkheden.
 11. Wat een prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Nu begint een nieuw hoofdstuk vol kansen en avonturen.
 12. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen je academische doelen bereikt, maar ook bewezen dat je klaar bent voor de uitdagingen van de professionele wereld. Dit is een moment om trots op te zijn.
 13. Jouw inspanningen hebben geleid tot dit prachtige resultaat. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat doorzettingsvermogen en hard werken de sleutels zijn tot succes. Op naar de volgende fase van je reis!
 14. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Dit is een bevestiging van je harde werk en inzet. De wereld ligt nu aan je voeten, klaar om ontdekt te worden.
 15. Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vaardigheden ontwikkeld die je zullen helpen in je verdere carrière. Dit is een moment om te vieren en te koesteren.
 16. Proficiat met het succesvol afronden van je examens! Jouw toewijding aan je studie heeft zich vertaald in deze prachtige prestatie. Dit is slechts het begin van een opwindende reis vol mogelijkheden. We kijken uit naar de geweldige dingen die je zult bereiken.
 17. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen academische kennis vergaard, maar ook vaardigheden en inzichten die je zullen helpen op je levenspad. Moge dit diploma de deuren openen naar een toekomst vol succes en voldoening.
 18. Wat een buitengewone prestatie! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examens. Je hebt bewezen dat met toewijding en vastberadenheid alles mogelijk is. Dit diploma is een bekroning op je harde werk en doorzettingsvermogen.
 19. Jouw inzet en toewijding hebben zich vertaald in dit prachtige resultaat. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Dit is een moment om te vieren en te genieten van het succes dat je hebt bereikt. Op naar nieuwe avonturen en prestaties!
 20. Van harte gefeliciteerd met het voltooien van deze belangrijke fase in je leven. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Dit diploma opent de deuren naar een wereld vol kansen en mogelijkheden.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *