Geslaagd quotes

Hoera, geslaagd! Wanneer de eindexamens weer zijn geweest en de uitslag bekend is, kom je deze tekst en quotes vaak tegen. Er hangen veel vlaggen uit met tassen eraan als teken dat iemand geslaagd is. En in de winkels vind je diverse wenskaarten en cadeaus voor geslaagden. Iemand die geslaagd is, zal hier ongetwijfeld erg trots op zijn en vindt het dan ook erg leuk om te merken dat mensen in zijn of haar omgeving net zo blij voor hem of haar zijn. Hieronder lees je meer over de leukste geslaagd quotes en prachtige geschenken/kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer >>

Meer producten en teksten:

Bekijk hier alles >>

Geslaagd quotes

Behalve voor je eindexamen, kun je ook slagen voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Iemand die geslaagd is verdient daar wel een felicitatie voor. Het is een prestatie om ergens voor te slagen en een felicitatie is daarom wel op zijn plek. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die ergens voor geslaagd is en wil je hem of haar graag op een leuke, originele en persoonlijke manier feliciteren? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld een kaartje sturen met een geslaagd quote.

Quote kaart examen
Bron: Greetz

Felicitatie quotes examen / tentamen

Er zijn diverse geslaagd quotes om in een kaartje te schrijven. Zo hoef je zelf niet lang te piekeren over de tekst die je in een kaart kunt schrijven. Niet iedereen is tenslotte even creatief en bedenkt makkelijk zelf een geslaagd quote. Ook hoef je je ook niet te laten weerhouden een kaartje te sturen omdat je het lastig vindt om een tekst te bedenken. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd quotes. Deze kun je letterlijk overnemen in een wenskaartje voor iemand die geslaagd is.

Geslaagd quotes
Geslaagd quotes

Kaartje sturen geslaagd quotes

De basis is dan al gelegd en natuurlijk kun je de kaart personaliseren door er nog wat persoonlijke woorden in te schrijven. Lees de geslaagd quotes op deze pagina maar eens op je gemak door en bedenk welke jij leuk vindt om in een kaart te schrijven. Houd hierbij rekening met de persoon voor wie de kaart bedoeld is, dan kan het niet misgaan. Je gebaar wordt vast gewaardeerd.

Voorbeeld geslaagd quotes:
 • Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met jou diploma en afstuderen.
 • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw afzwemmen niet.
 • Het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Door stormen wortelt de eik dieper.
  Je hebt getoond dat je alle stormen doorstaat.
  Gefeliciteerd!!
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • Wat fijn om te horen van het goede nieuws,
  Een verdiende felicitatie!
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!

Meer (bekende) geslaagd en felicitatie quotes

 1. Algemene felicitaties met quotes:
  • “Geslaagd zijn betekent niet alleen het einde van een studie, maar het begin van een nieuw avontuur. Gefeliciteerd met dit prachtige begin van je reis!”
  • “In de woorden van Walt Disney: ‘Het is leuk om het onmogelijke te doen.’ Jij hebt het onmogelijke gedaan en bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd!”
  • “Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een sleutel tot de deur van eindeloze mogelijkheden ontvangen. Ga vol vertrouwen de wereld in. Gefeliciteerd!”
 2. Quotes over doorzettingsvermogen en succes:
  • “Thomas Edison zei ooit: ‘Succes is 1% inspiratie en 99% transpiratie.’ Jij hebt die transpiratie geleverd en nu pluk je de vruchten van je succes. Proficiat!”
  • “Doorzettingsvermogen is de sleutel tot succes, en jouw vastberadenheid heeft je naar dit punt gebracht. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 3. Quotes over leren en groeien:
  • “Albert Einstein zei eens: ‘Intellectuele groei moet beginnen bij geboorte en stoppen alleen bij de dood.’ Je hebt bewezen dat leren een levenslange reis is. Van harte gefeliciteerd met je diploma!”
  • “Het diploma is niet alleen een bewijs van wat je hebt geleerd, maar ook van de persoon die je onderweg bent geworden. Gefeliciteerd met je groei en prestatie!”
 4. Quotes over het overwinnen van obstakels:
  • “Winston Churchill zei ooit: ‘Succes is niet definitief, falen is niet fataal; het is de moed om door te gaan die telt.’ Jij hebt die moed getoond en bent geslaagd. Van harte gefeliciteerd!”
  • “Obstakels zijn de dingen die je ziet als je je ogen afwendt van je doel. Jij hebt je doel in het vizier gehouden en bent nu geslaagd. Geweldig gedaan!”
 5. Quotes over prestatie en trots:
  • “Maya Angelou zei: ‘Je succes en geluk liggen in jou. De omstandigheden zijn omstandigheden.’ Je hebt je eigen succes gecreëerd en we zijn ongelooflijk trots op je. Gefeliciteerd!”
  • “Niets kan het gevoel van trots evenaren dat ontstaat uit het behalen van een doel dat anderen onmogelijk achtten. Jij hebt dat gevoel verdiend. Van harte gefeliciteerd!”
 6. Quotes over het belang van onderwijs:
  • “Nelson Mandela zei eens: ‘Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen.’ Met je diploma ben je gewapend en klaar om de wereld te veroveren. Proficiat!”
  • “Onderwijs opent de deur naar onbegrensde mogelijkheden. Je hebt die deur wijd geopend door te slagen. Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!”
 7. Quotes over toekomst en kansen:
  • “De toekomst behoort toe aan degenen die geloven in de schoonheid van hun dromen, zei Eleanor Roosevelt. Jouw diploma is het bewijs van je geloof en de eerste stap naar een mooie toekomst. Gefeliciteerd!”
  • “Mark Twain zei ooit: ‘De beste manier om de toekomst te voorspellen, is deze te creëren.’ Met je diploma heb je de kracht om je eigen toekomst te creëren. Van harte gefeliciteerd!”
 8. Quotes van beroemde denkers en schrijvers:
  • “William Shakespeare zei: ‘Het doel van het onderwijs is het licht te ontsteken in de geesten van mensen.’ Jouw diploma is het schitterende resultaat van dat ontstoken licht. Gefeliciteerd!”
  • “Ralph Waldo Emerson merkte op: ‘Het geheim van het onderwijs ligt in het respect voor de leerling.’ Jouw inzet en respect voor het leerproces hebben zich vertaald in dit prachtige succes. Proficiat!”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald hoedje gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *