Geslaagd quotes

Hoera, geslaagd! Wanneer de eindexamens weer zijn geweest en de uitslag bekend is, kom je deze tekst en quotes vaak tegen. Er hangen veel vlaggen uit met tassen eraan als teken dat iemand geslaagd is. En in de winkels vind je diverse wenskaarten en cadeaus voor geslaagden. Iemand die geslaagd is, zal hier ongetwijfeld erg trots op zijn en vindt het dan ook erg leuk om te merken dat mensen in zijn of haar omgeving net zo blij voor hem of haar zijn. Hieronder lees je meer over de leukste geslaagd quotes en prachtige geschenken/kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer >>

Meer producten en teksten:

Bekijk hier alles >>

Geslaagd quotes

Behalve voor je eindexamen, kun je ook slagen voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Iemand die geslaagd is verdient daar wel een felicitatie voor. Het is een prestatie om ergens voor te slagen en een felicitatie is daarom wel op zijn plek. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die ergens voor geslaagd is en wil je hem of haar graag op een leuke, originele en persoonlijke manier feliciteren? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld een kaartje sturen met een geslaagd quote.

Quote kaart examen
Bron: Greetz

Felicitatie quotes examen / tentamen

Er zijn diverse geslaagd quotes om in een kaartje te schrijven. Zo hoef je zelf niet lang te piekeren over de tekst die je in een kaart kunt schrijven. Niet iedereen is tenslotte even creatief en bedenkt makkelijk zelf een geslaagd quote. Ook hoef je je ook niet te laten weerhouden een kaartje te sturen omdat je het lastig vindt om een tekst te bedenken. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd quotes. Deze kun je letterlijk overnemen in een wenskaartje voor iemand die geslaagd is.

Geslaagd quotes
Geslaagd quotes

Kaartje sturen geslaagd quotes

De basis is dan al gelegd en natuurlijk kun je de kaart personaliseren door er nog wat persoonlijke woorden in te schrijven. Lees de geslaagd quotes op deze pagina maar eens op je gemak door en bedenk welke jij leuk vindt om in een kaart te schrijven. Houd hierbij rekening met de persoon voor wie de kaart bedoeld is, dan kan het niet misgaan. Je gebaar wordt vast gewaardeerd.

Voorbeeld geslaagd quotes:
 • Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met jou diploma en afstuderen.
 • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw afzwemmen niet.
 • Het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Door stormen wortelt de eik dieper.
  Je hebt getoond dat je alle stormen doorstaat.
  Gefeliciteerd!!
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • Wat fijn om te horen van het goede nieuws,
  Een verdiende felicitatie!
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!

Meer (bekende) geslaagd en felicitatie quotes

 1. Algemene felicitaties met quotes:
  • “Geslaagd zijn betekent niet alleen het einde van een studie, maar het begin van een nieuw avontuur. Gefeliciteerd met dit prachtige begin van je reis!”
  • “In de woorden van Walt Disney: ‘Het is leuk om het onmogelijke te doen.’ Jij hebt het onmogelijke gedaan en bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd!”
  • “Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een sleutel tot de deur van eindeloze mogelijkheden ontvangen. Ga vol vertrouwen de wereld in. Gefeliciteerd!”
 2. Quotes over doorzettingsvermogen en succes:
  • “Thomas Edison zei ooit: ‘Succes is 1% inspiratie en 99% transpiratie.’ Jij hebt die transpiratie geleverd en nu pluk je de vruchten van je succes. Proficiat!”
  • “Doorzettingsvermogen is de sleutel tot succes, en jouw vastberadenheid heeft je naar dit punt gebracht. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 3. Quotes over leren en groeien:
  • “Albert Einstein zei eens: ‘Intellectuele groei moet beginnen bij geboorte en stoppen alleen bij de dood.’ Je hebt bewezen dat leren een levenslange reis is. Van harte gefeliciteerd met je diploma!”
  • “Het diploma is niet alleen een bewijs van wat je hebt geleerd, maar ook van de persoon die je onderweg bent geworden. Gefeliciteerd met je groei en prestatie!”
 4. Quotes over het overwinnen van obstakels:
  • “Winston Churchill zei ooit: ‘Succes is niet definitief, falen is niet fataal; het is de moed om door te gaan die telt.’ Jij hebt die moed getoond en bent geslaagd. Van harte gefeliciteerd!”
  • “Obstakels zijn de dingen die je ziet als je je ogen afwendt van je doel. Jij hebt je doel in het vizier gehouden en bent nu geslaagd. Geweldig gedaan!”
 5. Quotes over prestatie en trots:
  • “Maya Angelou zei: ‘Je succes en geluk liggen in jou. De omstandigheden zijn omstandigheden.’ Je hebt je eigen succes gecreëerd en we zijn ongelooflijk trots op je. Gefeliciteerd!”
  • “Niets kan het gevoel van trots evenaren dat ontstaat uit het behalen van een doel dat anderen onmogelijk achtten. Jij hebt dat gevoel verdiend. Van harte gefeliciteerd!”
 6. Quotes over het belang van onderwijs:
  • “Nelson Mandela zei eens: ‘Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen.’ Met je diploma ben je gewapend en klaar om de wereld te veroveren. Proficiat!”
  • “Onderwijs opent de deur naar onbegrensde mogelijkheden. Je hebt die deur wijd geopend door te slagen. Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!”
 7. Quotes over toekomst en kansen:
  • “De toekomst behoort toe aan degenen die geloven in de schoonheid van hun dromen, zei Eleanor Roosevelt. Jouw diploma is het bewijs van je geloof en de eerste stap naar een mooie toekomst. Gefeliciteerd!”
  • “Mark Twain zei ooit: ‘De beste manier om de toekomst te voorspellen, is deze te creëren.’ Met je diploma heb je de kracht om je eigen toekomst te creëren. Van harte gefeliciteerd!”
 8. Quotes van beroemde denkers en schrijvers:
  • “William Shakespeare zei: ‘Het doel van het onderwijs is het licht te ontsteken in de geesten van mensen.’ Jouw diploma is het schitterende resultaat van dat ontstoken licht. Gefeliciteerd!”
  • “Ralph Waldo Emerson merkte op: ‘Het geheim van het onderwijs ligt in het respect voor de leerling.’ Jouw inzet en respect voor het leerproces hebben zich vertaald in dit prachtige succes. Proficiat!”

Meer felicitatie teksten / quotes

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat doorzettingsvermogen en hard werken echt loont.”
 2. “Vandaag is de dag waarop je oogst wat je gezaaid hebt. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 3. “Een diploma is niet alleen een stuk papier, het is de sleutel tot een wereld vol kansen. Gefeliciteerd met dit belangrijke succes!”
 4. “Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende stap. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 5. “Jouw inzet en toewijding hebben zich uitbetaald. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!”
 6. “Een diploma is een mijlpaal, maar ook het begin van een nieuw avontuur. Geniet van het moment en gefeliciteerd!”
 7. “Doorzettingsvermogen en vastberadenheid hebben je gebracht waar je nu bent. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 8. “Een diploma is het bewijs van je harde werk en toewijding. Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende prestatie!”
 9. “Vandaag is de beloning voor al je harde werk. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 10. “Je hebt laten zien dat je niet alleen slim bent, maar ook volhardend. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 11. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je klaar bent voor de uitdagingen die voor je liggen.”
 12. “Een diploma is de beloning voor je toewijding en doorzettingsvermogen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!”
 13. “Je hebt bewezen dat je vastberadenheid sterker is dan alle obstakels. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 14. “Vandaag vieren we jouw succes en toewijding. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 15. “Een diploma is een sleutel die deuren opent naar nieuwe mogelijkheden. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!”
 16. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je klaar bent om de wereld te veroveren.”
 17. “Door hard te werken en nooit op te geven, heb je dit succes verdiend. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 18. “Jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 19. “Met toewijding en doorzettingsvermogen heb je je doel bereikt. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 20. “Een diploma is een bewijs van je kennis, maar ook van je vastberadenheid. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!”
 21. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je vastbesloten bent om te slagen.”
 22. “Vandaag vieren we jouw doorzettingsvermogen en succes. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 23. “Een diploma is het begin van een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!”
 24. “Je hebt laten zien dat je kunt bereiken wat je maar wilt met hard werken en vastberadenheid. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 25. “Een diploma is niet het einde, maar het begin van iets groots. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!”
 26. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase van je leven.”
 27. “Jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 28. “Met jouw doorzettingsvermogen heb je deze overwinning verdiend. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 29. “Een diploma is een erkenning van je harde werk en toewijding. Gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!”
 30. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je vastberaden bent om je doelen te bereiken.”
 31. “Vandaag is de beloning voor al je inspanningen. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 32. “Een diploma opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende prestatie!”
 33. “Je hebt laten zien dat niets je kan tegenhouden als je vastbesloten bent. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 34. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je klaar bent om je dromen na te jagen.”
 35. “Een diploma is het bewijs van je toewijding aan je doelen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!”
 36. “Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen heb je deze mijlpaal bereikt. Gefeliciteerd met het behalen van je examen!”
 37. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je vastberaden bent om te slagen.”
 38. “Vandaag vieren we jouw doorzettingsvermogen en toewijding. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”
 39. “Een diploma is een symbolische beloning voor je harde werk en toewijding. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!”
 40. “Je hebt laten zien dat je met vastberadenheid alles kunt bereiken. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald hoedje gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *