Geslaagd quotes

Hoera, geslaagd! Wanneer de eindexamens weer zijn geweest en de uitslag bekend is, kom je deze tekst en quotes vaak tegen. Er hangen veel vlaggen uit met tassen eraan als teken dat iemand geslaagd is. En in de winkels vind je diverse wenskaarten en cadeaus voor geslaagden. Iemand die geslaagd is, zal hier ongetwijfeld erg trots op zijn en vindt het dan ook erg leuk om te merken dat mensen in zijn of haar omgeving net zo blij voor hem of haar zijn. Hieronder lees je meer over de leukste geslaagd quotes en prachtige geschenken/kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer >>

Meer producten en teksten:

Bekijk hier alles >>

Geslaagd quotes

Behalve voor je eindexamen, kun je ook slagen voor je rijbewijs, motorrijbewijs of vervolgopleiding. Iemand die geslaagd is verdient daar wel een felicitatie voor. Het is een prestatie om ergens voor te slagen en een felicitatie is daarom wel op zijn plek. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die ergens voor geslaagd is en wil je hem of haar graag op een leuke, originele en persoonlijke manier feliciteren? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld een kaartje sturen met een geslaagd quote.

Quote kaart examen
Bron: Greetz

Felicitatie quotes examen / tentamen

Er zijn diverse geslaagd quotes om in een kaartje te schrijven. Zo hoef je zelf niet lang te piekeren over de tekst die je in een kaart kunt schrijven. Niet iedereen is tenslotte even creatief en bedenkt makkelijk zelf een geslaagd quote. Ook hoef je je ook niet te laten weerhouden een kaartje te sturen omdat je het lastig vindt om een tekst te bedenken. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd quotes. Deze kun je letterlijk overnemen in een wenskaartje voor iemand die geslaagd is.

Geslaagd quotes
Geslaagd quotes

Kaartje sturen geslaagd quotes

De basis is dan al gelegd en natuurlijk kun je de kaart personaliseren door er nog wat persoonlijke woorden in te schrijven. Lees de geslaagd quotes op deze pagina maar eens op je gemak door en bedenk welke jij leuk vindt om in een kaart te schrijven. Houd hierbij rekening met de persoon voor wie de kaart bedoeld is, dan kan het niet misgaan. Je gebaar wordt vast gewaardeerd.

Voorbeeld geslaagd quotes:
 • Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met jou diploma en afstuderen.
 • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw afzwemmen niet.
 • Het is gelukt!
  Ik wist wel dat je kon!
  Gefeliciteerd!
 • Door stormen wortelt de eik dieper.
  Je hebt getoond dat je alle stormen doorstaat.
  Gefeliciteerd!!
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • Wat fijn om te horen van het goede nieuws,
  Een verdiende felicitatie!
 • Op jouw afstudeer dag mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten van je diploma, taart en alle andere leuke dingen!
 • Ik hoorde van jouw afstuderen en wat was ik trots toen ik het hoorde,
  Je hebt het heel hard voor gewerkt en ik gun het je dan ook van harte!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald hoedje gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *