Geslaagd humor

De spannendste tijd op de middelbare school is de periode waarin de eindexamens worden gehouden. De meeste scholieren doen in deze periode net iets meer hun best dan ze daarvoor hebben gedaan met als doel te slagen voor de examens. Behalve voor eindexamens kun je ook slagen voor bijvoorbeeld je rijbewijs, motorrijbewijs, vervolgopleiding etc. Als iemand geslaagd is dan is dat wel een humor felicitatie waard. Bekijk hieronder de leuke humoristische teksten, kaartjes en nog veel meer.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd humor
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier geslaagd kaartjes en meer >>

Geslaagd humor

Je bent natuurlijk supertrots als je geslaagd bent en wat is er dan leuker dan felicitaties ontvangen van diverse kennissen, vrienden, vriendinnen en familie?! Je kunt iemand die geslaagd is op verschillende manieren feliciteren. Je kunt iemand een kaartje sturen met een leuke, lieve, originele en persoonlijke tekst geslaagd, maar je kunt ook denken aan een leuk cadeautje, groot of klein. Afhankelijk van de geslaagde persoon en de band die je met diegene hebt, bepaal je of je voor een kleine of grote attentie gaat.

Hoera kaart
Bron: Greetz

Humor teksten geslaagd

Wanneer iemand geslaagd is en je hem of haar een leuke felicitatie wilt sturen of geven, dan mag hier best een beetje humor in zitten. Heeft de geslaagde bijvoorbeeld nog nooit zo hard geleerd voor een toets als dat hij of zij nu voor de examens gedaan heeft? Dan past daar een leuke tekst of quote geslaagd humor bij. Hetzelfde geldt voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs. Je kent ze wel, de grappen die vaak gemaakt worden wanneer iemand zijn of haar rijbewijs gehaald heeft: ‘Nu wordt het gevaarlijk op de weg!’ of ‘Geef je me een seintje wanneer jij de weg op gaat? Dan blijf ik thuis!’

Geslaagd humor
Geslaagd humor

Kaartje sturen geslaagd humor

Een kaartje of cadeau met een leuke tekst of quote geslaagd humor, zal vast gewaardeerd worden na een spannende periode. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd humor. Laat je inspireren! Houd bij het kiezen van geslaagd humor wel rekening met wat de geslaagde wel of niet zal kunnen waarderen zodat jouw felicitatie of attentie niet verkeerd zal vallen. We hebben tenslotte niet allemaal dezelfde humor.

Voorbeeld teksten humor geslaagd:

 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgezwommen!
 • Na al die jaren zwoegen,
  nu eindelijk de beloning.
  Gefeliciteerd met je diploma!
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • ’t Is vandaag een groot feest!
  Er is nog nooit zo’n feest geweest
  We zingen en dansen met een blijde lach
  en wensen jou een fijne afstudeer dag!
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je afstuderen viert!
  Gefeliciteerd!

Meer humoristische geslaagd teksten (grappig)

 • **1. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je niet alleen goed bent in het vermijden van afleidingen tijdens het studeren (lees: Netflix), maar ook in het beantwoorden van lastige examenvragen. Nu op naar het echte leven, waar de vragen misschien niet multiple choice zijn, maar waar je zeker zult schitteren!”
 • **2. “Hoera! Je hebt het voor elkaar gekregen om je hersenen te vullen met kennis in plaats van met songteksten van discutabele liedjes. Dat verdient een applaus! Gefeliciteerd met het slagen, en onthoud: het echte leven is geen open boekententamen, maar ik weet zeker dat je er net zo goed in zult zijn.”
 • **3. “Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt nu officieel toestemming om de wereld te laten zien wat je echt kunt. Dus, waar wacht je nog op? Ga eropuit en verover de wereld! (Of begin met het veroveren van je wasmand, dat is ook een prestatie op zich.)”
 • **4. “Hoera, je hebt je diploma binnen! Dat betekent dat je niet alleen goed bent in het vermijden van leraren in de gangen, maar ook in het beantwoorden van examenvragen. Wees gerust, in het echte leven hoef je geen antwoord te weten op ‘Wat is de hoofdstad van Burkina Faso?’ om succesvol te zijn. Maar toch, gefeliciteerd!”
 • **5. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt nu niet alleen bewezen dat je kennis kunt opslaan in je hersenen, maar ook dat je onthoudt waar je je sleutels hebt gelaten. Dat is pas echt indrukwekkend. Op naar het volgende avontuur, waarvan ik hoop dat het geen zoektocht naar je autosleutels is.”
 • **6. “Hoera, je hebt het gedaan! Je hebt niet alleen overleefd aan de universiteit, maar je hebt ook daadwerkelijk dat papiertje bemachtigd. En het beste van alles? Je hebt het gedaan zonder koffie te morsen op je laptop tijdens die late nachtelijke studiesessies. Nu kun je trots zijn én je laptop bedanken.”
 • **7. “Gefeliciteerd met het afronden van de academische hindernisbaan! Je hebt meer examens overleefd dan ik kan tellen op twee handen, en dat verdient een serieuze high five. Nu kun je de wereld laten zien wat je waard bent, en onthoud: het leven is een stuk makkelijker zonder multiple choice vragen.”
 • **8. “Hoera! Je hebt je diploma behaald en bewezen dat je niet alleen goed bent in het ontcijferen van cryptische lesroosters, maar ook in het beantwoorden van moeilijke examenvragen. Nu kun je deze vaardigheden toepassen op het ontcijferen van het mysterie van volwassen zijn. Succes!”
 • **9. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt officieel de overgang gemaakt van ‘Help, waar zijn mijn college-aantekeningen?’ naar ‘Help, waar zijn mijn belastingaangiften?’ Het echte leven wacht op je, maar met jouw intelligentie en humor zal het zeker een geweldige reis worden.”
 • **10. “Hoera! Je hebt niet alleen je diploma in handen, maar ook de vaardigheid ontwikkeld om in slaap te vallen in de meest ongemakkelijke collegebanken. Dat is pas een prestatie. Nu kun je ontspannen en genieten van het feit dat je je kennis kunt toepassen zonder rugpijn.”

**11. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen de kunst van het balanceren tussen slaaptekort en deadlines onder de knie gekregen, maar je hebt ook je intelligentie bewezen. Nu kun je die vaardigheden gebruiken om een gebalanceerd leven te leiden. Of in ieder geval proberen.”

 • **12. “Hoera! Je hebt het gedaan! Je hebt niet alleen je diploma, maar ook een schat aan kennis en ervaring verzameld. En laten we eerlijk zijn, als er een examen was over overleven in de echte wereld, zou je dat ook glansrijk doorstaan. Gefeliciteerd, slimme kop!”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een humoristisch cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *