Geslaagd humor

De spannendste tijd op de middelbare school is de periode waarin de eindexamens worden gehouden. De meeste scholieren doen in deze periode net iets meer hun best dan ze daarvoor hebben gedaan met als doel te slagen voor de examens. Behalve voor eindexamens kun je ook slagen voor bijvoorbeeld je rijbewijs, motorrijbewijs, vervolgopleiding etc. Als iemand geslaagd is dan is dat wel een humor felicitatie waard. Bekijk hieronder de leuke humoristische teksten, kaartjes en nog veel meer.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd humor
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier geslaagd kaartjes en meer >>

Geslaagd humor

Je bent natuurlijk supertrots als je geslaagd bent en wat is er dan leuker dan felicitaties ontvangen van diverse kennissen, vrienden, vriendinnen en familie?! Je kunt iemand die geslaagd is op verschillende manieren feliciteren. Je kunt iemand een kaartje sturen met een leuke, lieve, originele en persoonlijke tekst geslaagd, maar je kunt ook denken aan een leuk cadeautje, groot of klein. Afhankelijk van de geslaagde persoon en de band die je met diegene hebt, bepaal je of je voor een kleine of grote attentie gaat.

Hoera kaart
Bron: Greetz

Humor teksten geslaagd

Wanneer iemand geslaagd is en je hem of haar een leuke felicitatie wilt sturen of geven, dan mag hier best een beetje humor in zitten. Heeft de geslaagde bijvoorbeeld nog nooit zo hard geleerd voor een toets als dat hij of zij nu voor de examens gedaan heeft? Dan past daar een leuke tekst of quote geslaagd humor bij. Hetzelfde geldt voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs. Je kent ze wel, de grappen die vaak gemaakt worden wanneer iemand zijn of haar rijbewijs gehaald heeft: ‘Nu wordt het gevaarlijk op de weg!’ of ‘Geef je me een seintje wanneer jij de weg op gaat? Dan blijf ik thuis!’

Geslaagd humor
Geslaagd humor

Kaartje sturen geslaagd humor

Een kaartje of cadeau met een leuke tekst of quote geslaagd humor, zal vast gewaardeerd worden na een spannende periode. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van geslaagd humor. Laat je inspireren! Houd bij het kiezen van geslaagd humor wel rekening met wat de geslaagde wel of niet zal kunnen waarderen zodat jouw felicitatie of attentie niet verkeerd zal vallen. We hebben tenslotte niet allemaal dezelfde humor.

Voorbeeld teksten humor geslaagd:

 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgezwommen!
 • Na al die jaren zwoegen,
  nu eindelijk de beloning.
  Gefeliciteerd met je diploma!
 • Slagen is een hele kunst.
  Jou is het in ieder geval gelukt.
  Gefeliciteerd!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Gefeliciteerd met je diploma
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gestudeerd!
 • Afgestudeerd! Nu mag je verder,
  met een grote sprong,
  van hier tot in Hongkong!
 • ’t Is vandaag een groot feest!
  Er is nog nooit zo’n feest geweest
  We zingen en dansen met een blijde lach
  en wensen jou een fijne afstudeer dag!
 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je afstuderen viert!
  Gefeliciteerd!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een humoristisch cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: maandag 7 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *