Geslaagd rijbewijs

Nadat je succesvol het rijexamen hebt afgelegd ben je geslaagd voor je rijbewijs. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met lessen. Wanneer je voor je 18e je autorijbewijs hebt gehaald, dan mag je enkel onder begeleiding een auto besturen. Wanneer je eenmaal 18 jaar bent geworden mag je zelfstandig autorijden. Bekijk hieronder meer informatie over het behalen van een rijbewijs, leuke teksten en kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

Geslaagd
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier de geslaagd kaartjes en meer voor een rijbewijs >>

Meer producten en teksten:

 • Fotocadeaus
 • Geslaagd teksten
 • Bloemen
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd met het behalen van je rijbewijs

Wanneer je van de examinator te horen hebt gekregen dat je geslaagd bent, kun je daar verschillende teksten of quotes voor gebruiken. Je kunt deze schrijven op een kaartje maar ook per sms verzenden. Een voorbeeld van een geslaagd rijbewijs tekst kun je hieronder bekijken.

Naast het autorijbewijs kun je ook slagen voor onder andere het:

–          Motorrijbewijs A en Bromfietsrijbewijs AM

–          Autorijbewijs B en BE (met aanhanger)

–          Vrachtwagen rijbewijs C, CE met aanhanger, C1, C1e, D, DE, D1, D1E

–          Tractorrijbewijs T

Kaartje sturen geslaagd rijbewijs

Een leuke geslaagd rijbewijs tekst bevat vaak een aantal standaard onderdelen. Je kunt deze overnemen op een kaartje zodat de basis al is geschreven. Je kunt er zelf nog een aantal persoonlijke woorden bij schrijven. Je kunt daarbij denken aan de naam, leeftijd, aantal lessen, categorie, rijschool of in hoeveel keren de persoon het heeft behaald.

Geslaagd rijbewijs
Geslaagd rijbewijs

Wanneer iemand een aantal keren is gezakt, kun je hem of haar ook succes wensen met het rijexamen. Iemand met faalangst of een onzekere bestuurder kan hierdoor met meer zelfvertrouwen afrijden. Wanneer hij of zij uiteindelijk is geslaagd voor het autorijbewijs, is een felicitatie uiteraard op zijn plaats.

Rijbewijs kaart
Bron: Greetz

Geslaagd rijbewijs teksten

Je kunt iemand feliciteren met het rijbewijs door een kaartje te geven met een mooie tekst. Als je niet goed weet wat je voor tekst kunt gebruiken, kun je verschillende voorbeelden op deze pagina bekijken. Naast een ‘kaartje geslaagd rijbewijs’ kun je ook een cadeautje geven. Drank en autorijden gaan niet samen, toch zijn er vele cadeautjes met een flesje wijn of bier waarmee je iemand kunt feliciteren. Er zijn ook ouders die hun kind een auto cadeau geven!

Voorbeeld teksten geslaagd rijbewijs:
 • Ballonnen, slingers en lekker eten:
  vandaag is de dag dat alles mag.
  Laat je maar flink verwennen,
  want vandaag is de dag dat je autorijden mag!
 • Denk nu even niet aan morgen
  want vandaag is het jouw dag!
  Vergeet nu even alle zorgen
  en doe alles wat níet mag!
  Laat je maar eens goed verwennen
  en vier je autorijbewijs met een lach!
 • In het begin ging het gepaard met verschillende dingen proberen,
  Maar nu hebben wij het toch echt al over jou rijbewijs.
  Super gedaan en van harte gefeliciteerd, wij zijn super trots op je!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  Dat heb jij verdiend!
 • Gefeliciteerd
  Je hebt er hard voor geleerd
  Nu kan je feest gaan vieren
  Even genoeg gereden!
 • Laat de kurken nu maar knallen
  het harde werken is geweest
  Gooi de remmen los
  want vandaag is het feest!
 • Gefeliciteerd!!
  Het is gelukt!
  Ik wist wel dat je het kon!
 • Gefeliciteerd met je rijbewijs
  Je hebt er hard je best voor gedaan
  Nu kan je feest gaan vieren
  Veel veilige kilometers!

Meer felicitatie teksten bij behalen rijbewijs (19x)

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt hard gewerkt en het is geweldig om te zien dat al die inzet is beloond. Nu kun je de weg op en genieten van de vrijheid die autorijden met zich meebrengt. Proficiat!
 2. Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je hebt bewezen dat je niet alleen de verkeersregels kent, maar ook de vaardigheden hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Geniet van elke rit en veel plezier achter het stuur!
 3. Een welgemeende felicitatie voor deze geweldige prestatie! Het behalen van je rijbewijs opent de deur naar een wereld van mogelijkheden en avonturen. Wees trots op jezelf, want je hebt laten zien dat je klaar bent voor de verantwoordelijkheid van autorijden. Veel veilige en plezierige kilometers toegewenst!
 4. Bravo! Je hebt de weg naar je rijbewijs met succes afgelegd. Het is een bewijs van je doorzettingsvermogen en toewijding. Moge elke rit gevuld zijn met positieve ervaringen en veilige aankomsten. Van harte gefeliciteerd!
 5. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt de laatste bocht genomen naar onafhankelijkheid en mobiliteit. Geniet van de vrijheid om overal naartoe te gaan en wees altijd alert op de weg. Trots op jou!
 6. Geweldig nieuws! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je hebt laten zien dat je niet alleen de theorie begrijpt, maar ook de praktijk beheerst. Nu kun je de snelweg van het leven op met alle avonturen die voor je liggen. Veel succes en plezier onderweg!
 7. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Jouw inzet en vastberadenheid hebben vruchten afgeworpen. Nu begint een nieuw hoofdstuk van zelfstandigheid en vrijheid. Blijf altijd veilig rijden en geniet van de reis!
 8. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je hebt laten zien dat je niet alleen een auto kunt besturen, maar ook verantwoordelijkheid kunt nemen op de weg. Moge elke rit een avontuur zijn en elk bestemming een nieuw hoogtepunt. Trots op jou!
 9. Proficiat met het behalen van je rijbewijs! Het is een belangrijke mijlpaal en het resultaat van je toewijding en harde werk. Nu kun je met vol vertrouwen de weg op en nieuwe bestemmingen ontdekken. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst!
 10. Geweldig gedaan! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Het is een prestatie waar je trots op mag zijn. Moge elke rit een plezierige ervaring zijn en je leven verrijken. Blijf veilig rijden en geniet van de vrijheid op de weg!
 11. Felicitaties met het behalen van je rijbewijs! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de open weg. Wees altijd voorzichtig, blijf gefocust en geniet van de onafhankelijkheid die autorijden met zich meebrengt. Goed gedaan!
 12. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt laten zien dat je niet alleen de regels van de weg begrijpt, maar ook de verantwoordelijkheid van het autorijden aankunt. Geniet van elke rit en moge de weg voor je altijd helder zijn. Trots op jou!
 13. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt een belangrijke mijlpaal bereikt en bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase van onafhankelijkheid. Blijf veilig rijden en geniet van de vrijheid op de weg. Veel geluk in al je toekomstige avonturen!
 14. Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je hebt laten zien dat je niet alleen een auto kunt besturen, maar ook verantwoordelijkheid kunt nemen op de weg. Moge elke rit een avontuur zijn en elk bestemming een nieuw hoogtepunt. Trots op jou!
 15. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt hard gewerkt om deze mijlpaal te bereiken, en nu kun je met trots en zelfvertrouwen de weg op. Blijf veilig rijden en geniet van alle nieuwe mogelijkheden die zich voor je openen. Goed gedaan!
 16. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Deze prestatie is het resultaat van toewijding en doorzettingsvermogen. Moge elke rit gevuld zijn met plezier, en moge je altijd veilig en zelfverzekerd achter het stuur zitten. Trots op jou!
 17. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de weg en alle uitdagingen die ermee gepaard gaan. Geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die autorijden met zich meebrengt. Veel succes op al je toekomstige avonturen!
 18. Geweldig nieuws! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je hebt laten zien dat je niet alleen de theorie begrijpt, maar ook de praktijk beheerst. Nu kun je met vol vertrouwen de weg op en nieuwe bestemmingen ontdekken. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst!
 19. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Jouw inzet en vastberadenheid hebben vruchten afgeworpen. Nu begint een nieuw hoofdstuk van zelfstandigheid en vrijheid. Blijf altijd veilig rijden en geniet van de reis!

Meer felicitatie teksten

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Nu kun je de wereld op eigen kracht verkennen.”
 2. “Je hebt bewezen dat je de weg aankunt! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.”
 3. “Een mijlpaal bereikt! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Op naar vele veilige kilometers!”
 4. “Je hebt het stuur van je toekomst in handen genomen! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.”
 5. “Een sleutel tot vrijheid en verantwoordelijkheid! Gefeliciteerd met je rijbewijs.”
 6. “Je hebt nu de licentie om je dromen op vier wielen na te jagen! Gefeliciteerd!”
 7. “Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. De wegen liggen voor je open!”
 8. “Een grote stap richting onafhankelijkheid! Gefeliciteerd met je rijbewijs.”
 9. “Je hebt officieel de snelweg naar volwassenheid genomen! Gefeliciteerd met je rijbewijs.”
 10. “Felicitaties met het behalen van je rijbewijs! Nu begint het avontuur pas echt.”
 11. “Gefeliciteerd! Nu ben je klaar om de wereld rond te cruisen op je eigen tempo.”
 12. “Je hebt jezelf bewezen als een verantwoordelijke bestuurder! Gefeliciteerd met je rijbewijs.”
 13. “Van harte gefeliciteerd! Nu ben je niet alleen een passagier, maar ook de kapitein van je eigen reis.”

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een bepaald cadeaus voor het behalen van een rijbewijs gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: dinsdag 14 mei 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *