Geslaagd cadeau

Nadat je bent geslaagd voor bijvoorbeeld een rijbewijs, eindexamen, opleiding of iets anders ontvang je vaak veel felicitaties in de vorm van kaartjes en berichtjes. Ook een cadeau behoort hier vaak bij. Een geslaagd cadeau is erg afhankelijk van allerlei factoren. Het hoeft niet altijd perfect te zijn, een kleine attentie samen met een lieve boodschap kan ook erg geslaagd zijn. Groter is niet altijd beter. Bekijk hieronder meer over de geslaagd cadeaus.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten & kaartjes:

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk hier geslaagd kaartjes en mooie cadeaus >>

Meer producten en teksten:

 • Kaartjes
 • Geslaagd teksten
 • Meer cadeaus

Bekijk hier alles >>

Geslaagd cadeau

Je kunt wellicht zelf een aantal voorbeelden bedenken die je kunt geven wanneer iemand geslaagd is. De kans bestaat echter dat die al door iemand anders is gekocht, en jij niet meer origineel bent. Met een aantal eigenschappen of kenmerken van de persoon voor wie de attentie is, kun je een erg leuk cadeautje kopen die gegarandeerd een succes is.

Persoonlijke tekst of cadeau

Tegenwoordig kun je veel persoonlijke en unieke cadeaus kopen. Je kunt er voor kiezen om een foto of eigen tekst te laten bedrukken op bijvoorbeeld een fles wijn, beauty pakket of doos chocolade. Erg leuk is om een foto te gebruiken die recent is gemaakt. Veel persoonlijke verrassingen zijn de volgende dag al bezorgd. Door de snelle levering sta je zelfs op het laatste moment niet met lege handen op een feestje of receptie.

Geslaagd cadeau voor hem en haar

Speciaal voor dames die geslaagd zijn kun je vele mooie cadeaus kopen. Je kunt daarbij ook denken aan een lekkere parfum of een ander verwenpakket. Rituals of Dove zijn hierbij erg populair. Je kunt bepaalde pakketten zelfs voorzien van een persoonlijke tint in de vorm van een eigen foto en tekst.

Voor elke gelegenheid kun je een geslaagd cadeau vinden, erg leuk in combinatie met een mooie spreuk. Verschillende voorbeelden zijn op deze pagina te bekijken. Je kunt ze ter inspiratie gebruiken. Online wordt er steeds meer gekocht. Via de grotere webwinkels kun je vrijwel alles krijgen in verschillende prijsklassen.

Een overzicht met prachtige geslaagd teksten voor bij een cadeau

 1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal! Jouw inzet en doorzettingsvermogen hebben hun vruchten afgeworpen. Op naar nieuwe avonturen en successen!
 2. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie. Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding de sleutels zijn tot het behalen van doelen. Trots op jou!
 3. Proficiat met het behalen van je diploma! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben je naar dit moment geleid. Het is een eer om getuige te zijn van jouw succes. Geniet van deze bijzondere tijd!
 4. Van harte gefeliciteerd met je geslaagde prestatie! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben niet alleen indruk op ons gemaakt, maar ook de weg vrijgemaakt voor een veelbelovende toekomst. Goed gedaan!
 5. Een welgemeende felicitatie met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook vele vaardigheden ontwikkeld die je zullen helpen in je verdere leven en carrière. De wereld ligt aan je voeten!
 6. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Jouw harde werk en toewijding hebben geleid tot dit geweldige resultaat. De vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan, zullen je pad verlichten naar nog grotere prestaties.
 7. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je niet alleen in staat bent om te leren, maar ook om uitdagingen met vastberadenheid en moed aan te gaan. Een welverdiende pluim voor jou!
 8. Proficiat met deze prachtige prestatie! Je hebt niet alleen laten zien dat je de nodige kennis hebt opgedaan, maar ook dat je beschikt over de discipline en het doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Op naar nieuwe hoogten!
 9. Jouw succes verdient alle lof en meer. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase in je leven. Moge al je toekomstige inspanningen net zo succesvol zijn.
 10. Van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Jouw prestatie is niet alleen een mijlpaal in je academische reis, maar ook een bewijs van jouw vastberadenheid en volharding. Een geweldige prestatie!
 11. Een oprecht bravo voor het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen geleerd uit boeken, maar ook uit ervaring. Je bent nu niet alleen een gediplomeerde, maar ook een wijzer persoon. Op naar nieuwe horizonten!
 12. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Jouw diploma is het resultaat van toewijding, hard werken en vastberadenheid. Moge dit slechts het begin zijn van een succesvolle en vervullende carrière.
 13. Proficiat met het behalen van je diploma! Je hebt laten zien dat je niet alleen slim, maar ook veerkrachtig en vasthoudend bent. Je verdient alle lof voor dit prachtige succes.
 14. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Jouw prestatie toont niet alleen jouw academische bekwaamheid, maar ook jouw vastberadenheid om uit te blinken. Een mooie start van een veelbelovende toekomst!
 15. Jouw inzet en toewijding hebben zich vertaald in dit prachtige moment van slagen. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! De wereld wacht op jouw unieke bijdrage. Maak er iets geweldigs van!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie geslaagd tekst of een cadeau gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website of blog.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *